Supergode pizzaboller, der er nemme at lave og smager fabelagtigt. Bonusinfo: de kan sagtens fryses.

Pizzaboller

Supergode pizzaboller, der er nemme at lave og smager fabelagtigt. Bonusinfo: de kan sagtens fryses.

En flûte så lækker og sprød, e t knagende godt brød. Lige som et  italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig a...

- Flûte - Twisted Baguette - made with durum- and tipo 00 flour - kneaded , but thinks these can be done no-knead too.

Uhm… Boller med sprød skorpe Hvem elsker ikke skønne boller med sprød skorpe? Disse langtidshævede boller med sprød skorpe er utrolig nemme at bage og er fantastiske til morgenbordet. Det allerbedste er faktisk, at dejen ikke skal æltes, men bare røres sammen. Nemmere bliver det ikke. Hvis din ovn kan indstilles til at varme op en …

Uhm… Boller med sprød skorpe Hvem elsker ikke skønne boller med sprød skorpe? Disse langtidshævede boller med sprød skorpe er utrolig nemme at bage og er fantastiske til morgenbordet. Det allerbedste er faktisk, at dejen ikke skal æltes, men bare røres sammen. Nemmere bliver det ikke. Hvis din ovn kan indstilles til at varme op en …

Jeg køber aldrig mere burgerboller af nogen art. De er så simple at lave selv, så det kan slet ikke svare sig at bruge penge på noget, der er fyldt med tilsætningsstoffer. Jeg kiggede i nogle af alle mine kogebøger og fandt frem til en…

Jeg køber aldrig mere burgerboller af nogen art. De er så simple at lave selv, så det kan slet ikke svare sig at bruge penge på noget, der er fyldt med tilsætningsstoffer. Jeg kiggede i nogle af alle mine kogebøger og fandt frem til en…

Gulerodsboller – Lavet på havregrød

Gulerodsboller – Lavet på havregrød (brug olie i stedet for smør!

Det her er opskriften der "tog rumpetten" på mig, dét havde jeg ikke lige regnet med - altså at det skulle ende op med at være nogle virkelig lækre boller & så er de endda proppet med dejlige proteiner. De er sprøde, luftige og på ingen måde tørre & tunge... 250g... #brød #morgenmad #proteinrig

Det her er opskriften der "tog rumpetten" på mig, dét havde jeg ikke lige regnet med - altså at det skulle ende op med at være nogle virkelig lækre boller & så er de endda proppet med dejlige proteiner. De er sprøde, luftige og på ingen måde tørre & tunge... 250g... #brød #morgenmad #proteinrig

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem…

En blog om mad i alle afskygninger. Et væld af sunde retter, til lækre kager og "Ugens Brød".

- Hvidløgssnegle - Garlic-"Snails" garlicbutter of 50 gr garlic cloves and parsley, - also bake them individual in muffin tins and/or make them as "fan tans"

Knasende sprødt knækbrød af egen produktion slår den købte med flere længder.

Knasende sprødt knækbrød af egen produktion slår den købte med flere længder.

Kærnemælksboller (ca. 18-20 stk.) 1 dl mælk 2 1/2 dl kærnemælk 50 g gær 200 g smør 3 spsk. sukker lidt salt 3 æg ca. 700 g hvedemel 1 æg til pensling evt. perlesukker til toppen Hæld mælken i en gr…

Kærnemælksboller (ca. 18-20 stk.) 1 dl mælk 2 1/2 dl kærnemælk 50 g gær 200 g smør 3 spsk. sukker lidt salt 3 æg ca. 700 g hvedemel 1 æg til pensling evt. perlesukker til toppen Hæld mælken i en gr…

Søde boller med æble, kærnemælk, kanel og grahamsmel. Sødere og sjovt alternativ til almindelige traditionelle boller. Klik her og se opskriften

Bolle opskrift med æble - se her

Minirugbrød er super gode til madkassen, dels kan de spises som de er, fyldes med lidt salat og pålæg eller agerer sandwichbrød. Masser af muligheder. Det er ikke et klassisk rugbrød, men med en let svampet konsistens som smager helt fantastisk.Til ca. 8 minirugbrød skal du bruge følgende

Minirugbrød er super gode til madkassen, dels kan de spises som de er, fyldes med lidt salat og pålæg eller agerer sandwichbrød. Masser af muligheder. Det er ikke et klassisk rugbrød, men med en let svampet konsistens som smager helt fantastisk.Til ca. 8 minirugbrød skal du bruge følgende

Pinterest
Search