valnøddesauce

valnøddesauce

Sammensætningen af de hvide asparges, de hakkede æg og den dejlige dressing med krydderurter smager helt fænomenalt.

Hvide asparges med æg

Sammensætningen af de hvide asparges, de hakkede æg og den dejlige dressing med krydderurter smager helt fænomenalt.

Se her hvordan du laver verdens bedste guacamole, der er en ren guacamole med avocado og ikke for meget andet. Verdens bedste guacamole indeholder ikke creme fraiche eller lignende, men er baseret …

Se her hvordan du laver verdens bedste guacamole, der er en ren guacamole med avocado og ikke for meget andet. Verdens bedste guacamole indeholder ikke creme fraiche eller lignende, men er baseret …

Bagt knoldselleri med æg og trøffelmayo

Bagt knoldselleri med æg og trøffelmayo

En nem opskrift, som både smager godt og indeholder masser af grøntsager!

En nem opskrift, som både smager godt og indeholder masser af grøntsager!

Massaman curry - eller på dansk karry - er en lækker og nem hverdagsret som smager helt fantastisk og godt krydret - få opskrift her

Massaman Curry

Massaman curry - eller på dansk karry - er en lækker og nem hverdagsret som smager helt fantastisk og godt krydret - få opskrift her

Lange mørke vinterdage kalder på mad som både mætter og luner. En ret som gør begge dele, er den engelske klassiker cottage pie. Her lavet på linser og svampe, helt uden kød. 

Lange mørke vinterdage kalder på mad som både mætter og luner. En ret som gør begge dele, er den engelske klassiker cottage pie. Her lavet på linser og svampe, helt uden kød. 

Vegetarcurry med kokosmælk og chapati brød

Vegetarcurry med kokosmælk og chapati brød

Blomkålsfrikadeller ( 8stk): 500g Blomkål, 200g rasp, 4 æg (200 g), 2 dl /200g mælk, 1 tsk /5g Havsalt, 2 knsp /0,8g Sort peber, ½ tsk allehånde, ½ tsk nellike, ½ tsk stødt muskat, 1 dl/ 60g mel (glutenfri), 20 margarine. Blend blomkålen med rasp, æg, mælk, salt, peber, muskatnød, allehånde og nellike, til du har en ensartet fars. Tilsæt mel, indtil farsen har en konsistens, så den kan formes til frikadeller. Steg

Blomkålsfrikadeller ( 8stk): 500g Blomkål, 200g rasp, 4 æg (200 g), 2 dl /200g mælk, 1 tsk /5g Havsalt, 2 knsp /0,8g Sort peber, ½ tsk allehånde, ½ tsk nellike, ½ tsk stødt muskat, 1 dl/ 60g mel (glutenfri), 20 margarine. Blend blomkålen med rasp, æg, mælk, salt, peber, muskatnød, allehånde og nellike, til du har en ensartet fars. Tilsæt mel, indtil farsen har en konsistens, så den kan formes til frikadeller. Steg

Dette er frikadellerne til alle vegetarer og veganere der gerne vil overbevise deres omgangskreds om at vegansk mad er lækkert!

Dette er frikadellerne til alle vegetarer og veganere der gerne vil overbevise deres omgangskreds om at vegansk mad er lækkert!

Pinterest
Søg