Salaten her blev medbragt til en hyggelig grillaften, og den er ganske fyldig pga. den store mængde blomkål. Salaten virker som sådan ikke tung, men den er meget tæt i strukturen. Opskriften har je…

Tomatsalat med revet blomkål, persille og pinjekerner

Salaten her blev medbragt til en hyggelig grillaften, og den er ganske fyldig pga. den store mængde blomkål. Salaten virker som sådan ikke tung, men den er meget tæt i strukturen. Opskriften har je…

Aspargessalat med edamamebønner, radiser og tomater

Aspargessalat med edamamebønner, radiser og tomater

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Denne simple og enkle salat får vi flere gange om ugen sommeren igennem. Det er min mands yndlingssalat og den han oftest efterspørger o...

Denne simple og enkle salat får vi flere gange om ugen sommeren igennem. Det er min mands yndlingssalat og den han oftest efterspørger o...

Pizza Puff Pastry Twists

Pizza Puff Pastry Twists

sprød skinkestang

sprød skinkestang

Lækker kødroulade af flankesteak med bacon og krydret hjemmelavet pesto - trin for trin.

Kødroulade

Lækker kødroulade af flankesteak med bacon og krydret hjemmelavet pesto - trin for trin.

På det seneste har jeg eksperimenteret med, og haft held til, at fremstille en salt version af den kendte og elskede kageklassiker – rouladen. Jeg husker desværre ikke længere, hvor jeg fik ideen til den saltede roulade, i stedet for den søde fra, men i hvert fald arbejdede jeg videre på den og nu er madrouladen med salatfyld …

På det seneste har jeg eksperimenteret med, og haft held til, at fremstille en salt version af den kendte og elskede kageklassiker – rouladen. Jeg husker desværre ikke længere, hvor jeg fik ideen til den saltede roulade, i stedet for den søde fra, men i hvert fald arbejdede jeg videre på den og nu er madrouladen med salatfyld …

Tunmousse med cremefraiche, rødløg og purløg - Opskrift: (2 personer som hovedret/4 personer som forret) 2 dåser tun 3 blade husblas 300g creme fraiche 6% 1 rødløg 2 spsk hakket purløg 1 tsk friskpresset citronsaft 1/4 tsk peber 1 tsk groft salt

Tunmousse med cremefraiche, rødløg og purløg - Opskrift: (2 personer som hovedret/4 personer som forret) 2 dåser tun 3 blade husblas 300g creme fraiche 6% 1 rødløg 2 spsk hakket purløg 1 tsk friskpresset citronsaft 1/4 tsk peber 1 tsk groft salt

Rigtig gode spinatpandekager, som kan fyldes med lige det, du har lyst til.

Spinatpandekager

Rigtig gode spinatpandekager, som kan fyldes med lige det, du har lyst til.

Pinterest
Søg