Fantastiske Römertopf! Nakkefiletten blev stegt som vildt i rigeligt stegesky, med bacon på toppen og en sauce smagt til med fløde og tyttebær. Fornem søndagsmenu

Fantastiske Römertopf! Nakkefiletten blev stegt som vildt i rigeligt stegesky, med bacon på toppen og en sauce smagt til med fløde og tyttebær. Fornem søndagsmenu

Pirogger har altid været en af mine livretter, da jeg voksede op. Min mor er hammer god til at lave dem i alle mulige slags udgaver, og nu hvor jeg er voksen (eller noget i den stil?!) og ikke længere…

Pirogger også til madpakken. Du kan lave dem i alle mulige slags udgaver

Husarsteg er en rigtig vinterspise - det er en nakkefilet man skærer dybe riller i og fylder med et fyld af champignon, løg og bacon.   Ingredienser: 2 kg. nakkekam uden svær 1 bakke champignon 3 løg 200 g. bacontern…

Husarsteg er en rigtig vinterspise - det er en nakkefilet man skærer dybe riller i og fylder med et fyld af champignon, løg og bacon. Ingredienser: 2 kg. nakkekam uden svær 1 bakke champignon 3 løg 200 g. bacontern…

Mørbradfadet har jeg fået mange gange ved mormor og ja, det er syndigt med både fløde og flødeost – men det er godt – rigtig godt. Mormors mørbradfad med æbler 3-4 pers. 1 svinemørbrad 200 g bacon i tern 1 stort hakket løg 1 stort æble i...Læs Mere »

Mormors mørbradfad med æbler

Mørbradfadet har jeg fået mange gange ved mormor og ja, det er syndigt med både fløde og flødeost – men det er godt – rigtig godt. Mormors mørbradfad med æbler 3-4 pers. 1 svinemørbrad 200 g bacon i tern 1 stort hakket løg 1 stort æble i...Læs Mere »

Fantastiske Römertopf! Nakkefiletten blev stegt som vildt i rigeligt stegesky, med bacon på toppen og en sauce smagt til med fløde og tyttebær. Fornem søndagsmenu

Fantastiske Römertopf! Nakkefiletten blev stegt som vildt i rigeligt stegesky, med bacon på toppen og en sauce smagt til med fløde og tyttebær. Fornem søndagsmenu

Blandingen af tomat, pasta, bacon og ost er helt perfekt

Pasta i fad med tomatsovs, ost og bacon

Blandingen af tomat, pasta, bacon og ost er helt perfekt

Se lige de bagte løg, der er karamelliserede zittauerløg. Løgene penslens med olie, balsamico og lys sirup, og bages derefter en time i ovnen. Foto: Guffeliguf.dk.

Se lige de bagte løg, der er karamelliserede zittauerløg. Løgene penslens med olie, balsamico og lys sirup, og bages derefter en time i ovnen. Foto: Guffeliguf.dk.

Forårsruller med filodej

Forårsruller med filodej

Pinterest
Search