Kirsten Nielsen

Kirsten Nielsen

Kirsten Nielsen
Flere idéer fra Kirsten
Fin ser den ud - og så smager den himmelsk! Kagen har chokoladekiksebund og flødeostefyld med chokolade og hindbær

Fin ser den ud - og så smager den himmelsk! Kagen har chokoladekiksebund og flødeostefyld med chokolade og hindbær

DIY laurel wreath from About Garden.

DIY laurel wreath from About Garden.

Easy how-to for a rosemary wreath. Make them tiny for place settings or big for your kitchen window or front door!

Easy how-to for a rosemary wreath. Make them tiny for place settings or big for your kitchen window or front door!

15 skønne appetizers til en hyggelig grillaften…

15 skønne appetizers til en hyggelig grillaften…

Arte com botões Mais

Arte com botões Mais

DIY snegle

DIY snegle

De her pull apart brød er simpelthen så skønne, og vækker lykke hver gang jeg laver dem, det kan godt virke en smule omstændigt da de skal h...

De her pull apart brød er simpelthen så skønne, og vækker lykke hver gang jeg laver dem, det kan godt virke en smule omstændigt da de skal h...

Selvom dagens ret er lavet af noget så hverdagsagtigt som hakket kalv og flæsk, så ville jeg ikke betænke mig et eneste øjeblik på at servere den for gæster. I al beskedenhed så smager den simpelthen bare så godt. Jeg har

Selvom dagens ret er lavet af noget så hverdagsagtigt som hakket kalv og flæsk, så ville jeg ikke betænke mig et eneste øjeblik på at servere den for gæster. I al beskedenhed så smager den simpelthen bare så godt. Jeg har

» ÆLTEFRI TWISTEDE BOLLER MED RUG

» ÆLTEFRI TWISTEDE BOLLER MED RUG

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...