Her i formiddags bagte jeg 60 Pitabrød, det tager virkeligt ikke lang tid og de er rare at have i fryseren til nem aftensmad eller til en god overraskelse i madkassen. Opskriften får i her. Jeg har bagt to forskellige slags en med hvedemel og en med halv sigtet rugmel... Til 12 stk skal du brug....

Her i formiddags bagte jeg 60 Pitabrød, det tager virkeligt ikke lang tid og de…

Skønne fuldkornsboller, hvor den dobbelte hævning sikrer, at bollerne får en luftig konsistens.

Luftige fuldkornsboller

Skønne fuldkornsboller, hvor den dobbelte hævning sikrer, at bollerne får en…

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

Siden jeg afprøvede denne pizzadej for nogle måneder siden har vi holdt en del pizza-fester herhjemme, som egentlig bare går ud på at vi in...

Pizzadej á la Meyer - kan laves flere døgn på forhånd.

Super nem opskrift på ciabattaboller, der både bliver dejligt luftige og sprøde. (Recipe in Danish)

Ciabattaboller

Super nem opskrift på ciabattaboller, der både bliver dejligt luftige og sprøde. (Recipe in Danish)

Norske klejner minder lidt om berlinere - de er store, bløde og lækre og så er de pyntet med den dejligste citronglasur, som klæder de lidt fede basser

Norske klejner minder lidt om berlinere - de er store, bløde og lækre og så er de pyntet med den dejligste citronglasur, som klæder de lidt fede basser

Nem opskrift på luftige hjemmebagte pitabrød…

Nem opskrift på luftige hjemmebagte pitabrød…

Ciabattabrød er vel nok det mest kendte italienske brød. Brødet kan bruges som tilbehør til en salat, en hovedret eller til bruschetta.

Ciabattabrød er vel nok det mest kendte italienske brød. Brødet kan bruges som tilbehør til en salat, en hovedret eller til bruschetta.


More ideas
Pinterest
Search