Kirsten Olsen
More ideas from Kirsten
kartoffellasagne.4

kartoffellasagne.4

Madskribent Marie Holm bager boller efter farmors opskrift - og de imponerer Claus Meyer

Her er fastelavnsbollen, der slog benene væk under Claus Meyer - politiken.

Krydderurtesmør med havsalt & hvidløg

Krydderurtesmør med havsalt & hvidløg

Den her kage er simpelthen bare så lækker og nem at den fortjener at blive afprøvet af alle. Toppingen er en blanding af cremefraiche og...

Den her kage er simpelthen bare så lækker og nem at den fortjener at blive afprøvet af alle. Toppingen er en blanding af cremefraiche og...

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Konfekt som vi ka' li' det!

Konfekt som vi ka' li' det!

Vi har fået fingrene i kogebogsforfatter Maja Vases fantastiske opskrift på éclairs med chokolade og vaniljecreme. Opskriften er fra bogen "Majas kager" – og du får den her!

Vi har fået fingrene i kogebogsforfatter Maja Vases fantastiske opskrift på éclairs med chokolade og vaniljecreme. Opskriften er fra bogen "Majas kager" – og du får den her!

Foto: Sara B. Hanen. Denne dejlige kage har jeg set flere forskellige steder og med små forskelligheder. Denne er lavet med mine egne ju...

Foto: Sara B. Hanen. Denne dejlige kage har jeg set flere forskellige steder og med små forskelligheder. Denne er lavet med mine egne ju...