Jette Eskildsen

Jette Eskildsen

Jette Eskildsen
More ideas from Jette
Chokoladekage med blåbærmousse, hindbærmousse , hyldeblomst mousse, sukkerprint og marengs rør med sukkerfødder. Liva skulle fejres.

Chokoladekage med blåbærmousse, hindbærmousse , hyldeblomst mousse, sukkerprint og marengs rør med sukkerfødder. Liva skulle fejres.

Chokolade- og kirsebærbombe med valnødder

Chokolade- og kirsebærbombe med valnødder

Glaze er det nye sort. Her bringer jeg min version af en elegant kage til valentines dag eventuelt.

Glaze er det nye sort. Her bringer jeg min version af en elegant kage til valentines dag eventuelt.

Chokoladekage med blåbærmousse, hindbærmousse , hyldeblomst mousse, sukkerprint og marengs rør med sukkerfødder. Liva skulle fejres.

Chokoladekage med blåbærmousse, hindbærmousse , hyldeblomst mousse, sukkerprint og marengs rør med sukkerfødder. Liva skulle fejres.

Så blev det igen tid til endnu en tyrkisk opskrift, og jeg kan godt garantere jer at flere er på vej. Sigara Börek er nem at lave og ideel at servere som en nem forret. Ingredienser: 1 pk. filo dej 250 g. feta ost 1 æg 1/2 bdt. persille 2.5 dl. solsikkeolie Fremgangsmåde: Start med …

Så blev det igen tid til endnu en tyrkisk opskrift, og jeg kan godt garantere jer at flere er på vej. Sigara Börek er nem at lave og ideel at servere som en nem forret. Ingredienser: 1 pk. filo dej 250 g. feta ost 1 æg 1/2 bdt. persille 2.5 dl. solsikkeolie Fremgangsmåde: Start med …

Dejen er hurtigt rørt sammen aftenen før, og skal bare stå i køleskabet natten over. Så har du nemt fremtryllet nybagt brød til brunchen.

Dejen er hurtigt rørt sammen aftenen før, og skal bare stå i køleskabet natten over. Så har du nemt fremtryllet nybagt brød til brunchen.