Frozen Banana "Ice Cream" ~ made with just bananas and peanut butter, but tastes just like soft serve!

Frozen Banana "Ice Cream"

Frozen Banana "Ice Cream" ~ made with just bananas and peanut butter, but tastes just like soft serve!

Fragilite lagkage med nougat og bær - Pisk fløden til flødeskum og vend bærrene og nougaten i. Server straks med et ekstra drys af revet nougat. Se opskriften her

Fragilite lagkage med nougat og bær - Pisk fløden til flødeskum og vend bærrene og nougaten i. Server straks med et ekstra drys af revet nougat. Se opskriften her

Denne dessert er et hit – og en lille hemmelighed i snydekøkkenet. Jeg har valgt Toms Dronning Mandler, men du kan også nemt lave din helt personlige version med fx krokant, chokolade og nødder eller en anden slags knas.

Denne dessert er et hit – og en lille hemmelighed i snydekøkkenet. Jeg har valgt Toms Dronning Mandler, men du kan også nemt lave din helt personlige version med fx krokant, chokolade og nødder eller en anden slags knas.

Denne dessert er et hit – og en lille hemmelighed i snydekøkkenet. Jeg har valgt Toms Dronning Mandler, men du kan også nemt lave din helt personlige version med fx krokant, chokolade og nødder eller en anden slags knas.

Denne dessert er et hit – og en lille hemmelighed i snydekøkkenet. Jeg har valgt Toms Dronning Mandler, men du kan også nemt lave din helt personlige version med fx krokant, chokolade og nødder eller en anden slags knas.

Opskrift til hjemmelavet rabarbersaft er perfekt som en forfriskende saft til sommerens varme dage. Nemt og hurtigt at lave og giver en flot farve.

Opskrift til hjemmelavet rabarbersaft er perfekt som en forfriskende saft til sommerens varme dage. Nemt og hurtigt at lave og giver en flot farve.

Få opskriften på verdens nemmeste og lynhurtige dessert! Denne semifreddo med hindbærsmag, lander mellem is og mousse, serveres med sprøde nøddeblonder

Få opskriften på verdens nemmeste og lynhurtige dessert! Denne semifreddo med hindbærsmag, lander mellem is og mousse, serveres med sprøde nøddeblonder

Tinas gulerodsdessert: 100 g Daim 100 g makroner 2½ dl piskefløde 2 tsk. flormelis 3 tsk. vaniljesukker 2½ dl cremefraiche 18% 750 g revne gulerødder Hak Daimen, knus makronerne og kom det i bunden af et tærtefad. Pisk fløden stiv med flormelis og vaniljesukker og vend cremefraichen i. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Læg først cremen og derefter gulerødderne over makronbunden. Sæt desserten på køl i 2 timer og server.

Tinas gulerodsdessert: 100 g Daim 100 g makroner 2½ dl piskefløde 2 tsk. flormelis 3 tsk. vaniljesukker 2½ dl cremefraiche 18% 750 g revne gulerødder Hak Daimen, knus makronerne og kom det i bunden af et tærtefad. Pisk fløden stiv med flormelis og vaniljesukker og vend cremefraichen i. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Læg først cremen og derefter gulerødderne over makronbunden. Sæt desserten på køl i 2 timer og server.

En blog om mad, opskrifter, aftensmad, inspiration, mine erfaringer i køkkenet, desserter, kager og meget mere.

En blog om mad, opskrifter, aftensmad, inspiration, mine erfaringer i køkkenet, desserter, kager og meget mere.

En skøn og nem sommerdessert med friske jordbær og søde makronbunde, som fint kan laves på forhånd, hvis du skal have gæster.

En skøn og nem sommerdessert med friske jordbær og søde makronbunde, som fint kan laves på forhånd, hvis du skal have gæster.

Fine kransekager med nougatcreme

Fine kransekager med nougatcreme

Pinterest
Søg