Salat med sund tunmousse og avocado | Mummum.dk
Den nemmeste opskrift på en lækker, nem og sund tunmousse salat. Det er super lækkert til både frokost eller som en sund aftensmad. Den er uden husblas og smør, og er derimod lavet med creme fraiche. Det her er en simpel basis opskrift på sund tunsalat, men man kan også sagtens putte lidt chili i den eller frisk rød peberfrugt.
Butterdej med laksefyld og spinat
En lækker lakseret til en frokostbuffet. Ingredienser: 5 plader butterdej 350 g. varmrøget laks 500 g. frossen bredbladet spinat 350 g. pikant ost, naturel salt og peber Fremgangsmåde: Bland laks, spinat og ost og smag til med salt og peber. Tø…
Kartoffelpandekager med varmrøget lakserilette - Anna-mad.dk
Mød den perfekte forret, snack, appetizer eller tapas. Sprøde kartoffelpandekager toppet med varmrøget lakserilette. Dine gæster vil være helt vilde!
Guide: Sådan holder du en studenterfest med stil
At være forældre til studenter kan være en udfordring, for hvad serverer man fx som de sidste på vognruten? Og er det SYGT PINLIGT, hvis far leger...
Sprøde laksebidder - Benedictes mad
laksebidder er sprøde stykker brød, smurt med flødeost og laks. Det er nok jordens nemmeste ret,som smager SÅ godt. God til forret, buffetten eller snack.
Fyldt avocado | Letliv
Her får du en skøn opskrift på let og lækker frokost for to. Du kan også servere de fyldte avocadoer som en lækker forret.
Fiskelagkage - lavet af brød og fisk - se opskriften her
Denne fiskelagkage er indbegrebet af alt godt fra havet. Sørg for at invitere mange gæster!
Strik selv: Top med brede zig-zag-striber
Madroulade med salat - nem og lækker opskrift - madenimitliv.dk
Strik selv: Flot top i A-facon
Blinis med rødløg og laks | ISABELLAS
Blinis er en lille pandekage, og den egner sig perfekt som forret med lidt cremefraiche, laks og rødløg.
Lækre Sprøde Hapsere Med Brød, Rejer Og Flødeost
Lækre reje hapsere! De tager ingen tid at lave.
Røget laks med æble, kapers og dild-peberrodsvinaigrette
Det helt særlige ved denne salat er dressingen, som er både crunchy, sød og syrlig og med en let smag af peberrod. Jeg brugte den som forret nytårsaften 2011, hvor jeg havde portionsanrettet den. H…