Apfelrosen mit Blätterteig ca. 3 rote Äpfel 3 EL feine Marillenmarmelade Zimt Zitrone  Aufrollen und ins  Muffinblech  30min bei 150 Grad

Apfelrosen mit Blätterteig ca. 3 rote Äpfel 3 EL feine Marillenmarmelade Zimt Zitrone Aufrollen und ins Muffinblech 30min bei 150 Grad

Utroligt simple p-tærter, som forener det søde med det salt og det bløde med det knasende.

P-tærter med skumfiduser

Utroligt simple p-tærter, som forener det søde med det salt og det bløde med…

These Salted Caramel Apple Tartlets are not only delicious, but beautiful too! Thin apple slices are arranged to look like a rose & drizzled with caramel.

Salted Caramel Apple Tartlets- The secret to crafting the rose shape of these beautiful little tarts is wrapping thin apple slices around each other until each crust is full. Get the recipe at Platings and Pairings.

No-Bake Chocolate Chip Cookie Dough Brownie Bombs Recipe

The 25 Best Most Pinned Cookie Recipes on Pinterest

These No-Bake Chocolate Chip Cookie Dough Brownie Bombs are the ultimate treat! Egg-free cookie dough is wrapped with fudgy brownies and coated in rich milk chocolate. A chocolate lover's dream! (Fudge No Baking Cookies)

Vanvittigt gode snickerskugler med peanuts, dadler og mørk chokolade.

Snickerskugler

Vanvittigt gode snickerskugler med peanuts, dadler og mørk chokolade.

En nem og hurtig opskrift på en svampet kanelsnegle-kage med remonce og glasur. Se opskriften her

En nem og hurtig opskrift på en svampet kanelsnegle-kage med remonce og glasur. Se opskriften her

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Pinterest
Search