Katrine Rune
More ideas from Katrine
Her i formiddags bagte jeg 60 Pitabrød, det tager virkeligt ikke lang tid og de er rare at have i fryseren til nem aftensmad eller til en god overraskelse i madkassen. Opskriften får i her. Jeg har bagt to forskellige slags en med hvedemel og en med halv sigtet rugmel... Til 12 stk skal du brug....

Her i formiddags bagte jeg 60 Pitabrød, det tager virkeligt ikke lang tid og de…

Krydrede kikærter er en nem snack at lave i ovnen eller på panden. Vælg dit yndlingskrydderi og 20 min. efter er der nemme, sunde snacks. Både til hverdag og fest.

Sprøde, krydrede kikærter som snack - på pande eller i ovn

Sprøde edamamebønner er den ultimative snack, der ovenikøbet er supernem at lave – det tager ikke mere end 20 minutter, og så er de sprøde bønner færdige.

Sprøde edamamebønner er den ultimative snack, der ovenikøbet er supernem at lave – det tager ikke mere end 20 minutter, og så er de sprøde bønner færdige.

Thai Curry Vegetable Soup is packed with vegetables, spicy Thai flavor, and creamy coconut milk. http://BudgetBytes.com

Thai Curry Vegetable Soup is packed with vegetables, spicy Thai flavor, and creamy coconut milk. Vegans should always use salt instead of fish sauce. I learned this at a Thai restaurant so believe me!

Ultimate Guide to Solo Female Travel

Over the years, I’ve featured dozens of travel tips and destination guides for the solo female traveler, but I wanted to put together a comprehensive female travel resource for anyone—whether you are a first-time solo traveler looking for that extra push