Kolsva julsnaps (kock Ernst Kirchsteiger)

Kolsva julsnaps (kock Ernst Kirchsteiger)

Julesnaps:Ingredienser Kom alle ingredienser i et glas. Hæld vodka over og lad det trække i 3 - 4 dage. Si herefter indholdet fra og hæld snapsen over på en flaske eller karaffel. Lad indholdet hvile i 2 uger, inden den drikkes. Kan med fordel serveres køleskabskold.

Julesnaps:Ingredienser Kom alle ingredienser i et glas. Hæld vodka over og lad det trække i 3 - 4 dage. Si herefter indholdet fra og hæld snapsen over på en flaske eller karaffel. Lad indholdet hvile i 2 uger, inden den drikkes. Kan med fordel serveres køleskabskold.

Myntesnaps:Ingredienser Skyl mynten let og lad det dryppe af, kom det hele i et glas, tilsæt vodka og sæt låg på. Skal trække 8 dage, hvis der trækkes længere bliver smagen meget kraftig og kan derfor bruges som essens. Tag mynten op, og snapsen er drikkeklar.

Myntesnaps:Ingredienser Skyl mynten let og lad det dryppe af, kom det hele i et glas, tilsæt vodka og sæt låg på. Skal trække 8 dage, hvis der trækkes længere bliver smagen meget kraftig og kan derfor bruges som essens. Tag mynten op, og snapsen er drikkeklar.

Hyldeblomstsnaps:Ingredienser Nip eller klip ribberne af, og kom de små blomster i et glas, tilsæt en flaske vodka og sæt låg på. Lad det trække i mindst 2 døgn, si herefter blomsterne fra og hæld snapsen på flaske eller karaffel. Den må meget gerne hvile 2 uger inden den drikkes.

Hyldeblomstsnaps:Ingredienser Nip eller klip ribberne af, og kom de små blomster i et glas, tilsæt en flaske vodka og sæt låg på. Lad det trække i mindst 2 døgn, si herefter blomsterne fra og hæld snapsen på flaske eller karaffel. Den må meget gerne hvile 2 uger inden den drikkes.

Vad doftar mest jul? Nejlikapelsin - en sådan man hänger upp som prydnad. Smaken fångades i den här julsnapsen. Några fler smaker fick också plats: lite kanel, honung för en aning sötma och citron för friskhet.

Vad doftar mest jul? Nejlikapelsin - en sådan man hänger upp som prydnad. Smaken fångades i den här julsnapsen. Några fler smaker fick också plats: lite kanel, honung för en aning sötma och citron för friskhet.

Rosmarin- och citronsnaps

Rosmarin- och citronsnaps

2 snapsar till midsommar (kock Tina Ahlin)

2 snapsar till midsommar (kock Tina Ahlin)

Pepparkaksnaps-svensk:Ingredienser Hæld vodka over og lad det trække i 2 dage, si herefter indholdet fra og hæld snapsen over på en flaske eller karaffel. Lad indholdet hvile i 2 uger, inden den drikkes.  (Bedst til jul)

Pepparkaksnaps-svensk:Ingredienser Hæld vodka over og lad det trække i 2 dage, si herefter indholdet fra og hæld snapsen over på en flaske eller karaffel. Lad indholdet hvile i 2 uger, inden den drikkes. (Bedst til jul)

Gransnaps: Ingredienser Hæld vodka over og lad det trække 1 - 2 døgn, si herefter indholdet fra og hæld snapsen over på en flaske eller karaffel. Lad indholdet hvile i 2 - 4 uger, inden den drikkes.

Gransnaps: Ingredienser Hæld vodka over og lad det trække 1 - 2 døgn, si herefter indholdet fra og hæld snapsen over på en flaske eller karaffel. Lad indholdet hvile i 2 - 4 uger, inden den drikkes.

Citron/chili snaps:Ingredienser Skær 2 strimler af den økologiske citron (=ca. 0,5 cm i bredden). Rens skrællerne for det hvide, da det kan give bitterstof til din snaps. Flæk chilien og rens den for kærner og hus. Kom det hele i et glas og tilsæt din vodka. Det anbefales, at smage løbende på snapsen. Chilien kan godt…

Citron/chili snaps:Ingredienser Skær 2 strimler af den økologiske citron (=ca. 0,5 cm i bredden). Rens skrællerne for det hvide, da det kan give bitterstof til din snaps. Flæk chilien og rens den for kærner og hus. Kom det hele i et glas og tilsæt din vodka. Det anbefales, at smage løbende på snapsen. Chilien kan godt…

Pinterest
Søg