Kathrine laigaard

Kathrine laigaard

Kathrine laigaard
Flere idéer fra Kathrine
Chocolate Raspberry Meringue Cake

Chocolate Raspberry Meringue Cake

This easy strawberry meringue roulade is a perfect summery dessert. Soft, melt in the mouth meringue with sweet mascarpone cream and fresh strawberries.

This easy strawberry meringue roulade is a perfect summery dessert. Soft, melt in the mouth meringue with sweet mascarpone cream and fresh strawberries.

.
Za'atar Roasted Chicken Breast Recipe. Flavor-packed, succulent Mediterranean…

Za'atar Roasted Chicken Breast Recipe. Flavor-packed, succulent Mediterranean…

الزلابية العراقية - أكلات عراقية   iraqi food

الزلابية العراقية - أكلات عراقية iraqi food

Lemongrass Steak Banh Mi Sandwich

Lemongrass Steak Banh Mi Sandwich

This griddled prawns recipe can be made on the barbecue or in a griddle pan. They are accompanied with a colourful summery salsa.

This griddled prawns recipe can be made on the barbecue or in a griddle pan. They are accompanied with a colourful summery salsa.

No-Bake Kinder Bueno Cheesecake!! A Buttery Biscuit Base, Kinder Chocolate & Kinder Bueno Filling, Whipped Cream, Melted Chocolate, and even more Kinder Bueno! The PERFECT No-Bake Kinder Bueno Cheesecake!

No-Bake Kinder Bueno Cheesecake!! A Buttery Biscuit Base, Kinder Chocolate & Kinder Bueno Filling, Whipped Cream, Melted Chocolate, and even more Kinder Bueno! The PERFECT No-Bake Kinder Bueno Cheesecake!

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Mørbradbøffer i flødesovs med bløde løg og bacon - overlækker mormormad - og så er det LCHF-venligt. Ja tak! Opskrift her: Madbanditten.dk

Mørbradbøffer i flødesovs med bløde løg og bacon - overlækker mormormad - og så er det LCHF-venligt. Ja tak! Opskrift her: Madbanditten.dk