Karen Vestergaard

Karen Vestergaard

Karen Vestergaard
More ideas from Karen
Hvid gløgg. 4-6 personer: 1 dl rørsukker 1 dl vand 2,5 dl hyldeblomstsaft 2 kanelstænger 2 stjerneanis skallen af 1 økologisk citron skallen af 1 økologisk appelsin 1 vaniljestang + kornene derfra 4 kardemommefrø 1 flaske hvidvin 1 lille håndfuld lyse rosiner 50 g mandelsplitter

Hvid gløgg. 4-6 personer: 1 dl rørsukker 1 dl vand 2,5 dl hyldeblomstsaft 2 kanelstænger 2 stjerneanis skallen af 1 økologisk citron skallen af 1 økologisk appelsin 1 vaniljestang + kornene derfra 4 kardemommefrø 1 flaske hvidvin 1 lille håndfuld lyse rosiner 50 g mandelsplitter

Jeg har aldrig været sådan rigtig glad for grønne bønner, og jeg har altid synes at det var verdens kedeligste spise (sammen med kogte grøntsagsblandinger). Den eneste måde jeg faktisk har brudt mig om bønner på er i en bønnesalat…

Jeg har aldrig været sådan rigtig glad for grønne bønner, og jeg har altid synes at det var verdens kedeligste spise (sammen med kogte grøntsagsblandinger). Den eneste måde jeg faktisk har brudt mig om bønner på er i en bønnesalat…