Kompot og sylt m.m

Collection by Karin Wolff Jensen

11 
Pins
Karin Wolff Jensen

Semitørrede Tomater - Hjemmelavede Semitørrede Tomater

·
3 reviews
·
2.5 hours
·

Hjemmelavede semitørrede tomater - Lækre i salater, sandwiches og som tilbehør. Find opskriften på semitørrede tomater lige her.

Langtidsbagte tomater - nemt og lækkert | ISABELLAS

Tilføj ekstra smag til bøffen, salaten eller noget helt tredje med langstidsbagte cherrytomater på toppen. Det er nemt at lave, og så kan du vælge krydderi efter smag og behag. Se her, hvordan du gør.

Syltede rødløg

·
3 reviews
·

Rødløg stammer fra familien kepaløg og ligger smagsstyrkemæssigt mellem zittauerløg, der er de stærkeste, og salatløg der er de mildeste. I rå tilstand smager rødløg kraftigt, men i tilberedt tilstand kommer sødmen frem i løget, og særligt de syltede løg er virkelig lækre som tilbehør til fiskeretter og supper samt til kødretter og oste.

Vegetarian RecipesAvocado RollGreens RecipeAppetisersTapas

Semitørrede tomater opskrift - se den nemme opskrift her

Begiv dig i kast med skøn og nem opskrift på semitørrede tomater ved at bage friske tomater, krydret med timian, sukker, salt og peber. Prøv opskriften.

Tomatchutney - opskrift på krydret chutney med tomat, løg og chili

Hjemmelavet tomatchutney eller relish er perfekt til ost, grillmad eller i en burger. Opskrift på chutney med tomat, chili og ingefær.

Nem opskrift på ovnbagte cherrytomater lavet på 30 min.

Her finder du en super nem opskrift på ovnbagte cherrytomater, så du i løbet af 30 min. har lækre og søde cherrytomater at komme i din salat...

Syltede rødløg - meget nemt!

Syltede rødløg | Nem opskrift med kun 3 ingredienser! | Klar på 5 minutter!

·
28 reviews
·
5 minutes
·

Super lækkert som tilbehør og topping til alverdens retter.

Havtorn marmelade – Madforlivet.com

Havtorn er C vitaminrige og fyldt med sunde fedtstoffer. De er lidt besværlige at have med at gøre, men det opvejes af den delikate smag i havtorn marmeladen

Canning Okra

As an Iowa girl who never got outside of the midwest, I was 20 years old before I even heard of okra. When I was finally exposed to it, I l...

Apple Chutney - Cook for Your Life

This apple chutney is easy to make and choc-full of flavor! It keeps well in the fridge and is the perfect sandwich topper, curry dish side, or salsa.

Vegetarian RecipesAvocado RollGreens RecipeAppetisersTapas

Semitørrede tomater opskrift - se den nemme opskrift her