Disse lækre boller er et garanteret hit på morgenbordet. Det kraftige manitobamel, der er en type hvedemel, giver et luftigt brød med en sprød skorpe.

Disse lækre boller er et garanteret hit på morgenbordet. Det kraftige manitobamel, der er en type hvedemel, giver et luftigt brød med en sprød skorpe.

Her er opskriften på lækre svampede gulerodsboller – selvfølgelig helt uden mel forståes, men derimod med masser af frø og nødder. Brød og boller uden mel, er rigtig lette at lave da de ikke skal hæve og man behøver ikke have fingrene i dejen for at ælte. Man skal dog lige være opmærksom på at...Read More »

Her er opskriften på lækre svampede gulerodsboller – selvfølgelig helt uden mel forståes, men derimod med masser af frø og nødder. Brød og boller uden mel, er rigtig lette at lave da de ikke skal hæve og man behøver ikke have fingrene i dejen for at ælte. Man skal dog lige være opmærksom på at...Read More »

10962137_10204758708984356_495097261_n

10962137_10204758708984356_495097261_n

Pinterest
Search