Karin Bagger
Flere idéer fra Karin
I dag lavede jeg de her dejlige Rösti, som er en god alternativ måde at bruge rodfrugter på... Jeg serverede den til en ribbensteg og samme...

I dag lavede jeg de her dejlige Rösti, som er en god alternativ måde at bruge rodfrugter på... Jeg serverede den til en ribbensteg og samme...

Artist Gregor Lersch

Artist Gregor Lersch

Squash røsti

Squash røsti

En god opskrift hvis du vil lære mere om hvad der foregår når du laver mad og hvordan du får mest smag ud af dine råvare

En god opskrift hvis du vil lære mere om hvad der foregår når du laver mad og hvordan du får mest smag ud af dine råvare

Gregor Lersch Floral Design

Gregor Lersch Floral Design

Jamie Olivers sprøde grønsags-pandekager | frokost

Jamie Olivers sprøde grønsags-pandekager | frokost

Kryddersnaps Urtesnaps Snapseurter Snapsefrugter - Opskrifter og recepter

Kryddersnaps Urtesnaps Snapseurter Snapsefrugter - Opskrifter og recepter

Mandeltærte med flødeskum | Lone Landmands tærte med mandler

Mandeltærte med flødeskum | Lone Landmands tærte med mandler

Kyllingebryst er jo et dejligt reelt stykke kød, men smagen kan nu godt være lidt intetsigende, så det gælder om give retten smag ad anden vej. F.eks ved at marinere kødet eller som jeg gjorde i dag - nemlig at servere det i en sovs med fuld knald på smagen.

Kyllingebryst er jo et dejligt reelt stykke kød, men smagen kan nu godt være lidt intetsigende, så det gælder om give retten smag ad anden vej. F.eks ved at marinere kødet eller som jeg gjorde i dag - nemlig at servere det i en sovs med fuld knald på smagen.

Opskrift på pastaret med kylling i cremet sauce

Opskrift på pastaret med kylling i cremet sauce