Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem…

Gulerodsboller – Lavet på havregrød

Gulerodsboller – Lavet på havregrød (brug olie i stedet for smør!

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter — Sesam, Sesam

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter — Sesam, Sesam

Gulerodsbrud

Carrot and Sunflower Bread - Gulerodsbrud recipe in Danish with a translator button

Bid til bolle. Farmors fastelavnsboller er opgraderet med god chokolade og ægte vanilje. Foto: Marie Holm

Her er fastelavnsbollen, der slog benene væk under Claus Meyer

Her er fastelavnsbollen, der slog benene væk under Claus Meyer - politiken.

kanelsnegle

Koldthævede kanelsnegle – perfekte til brunch…

Pinterest
Search