Party Marshmallow cakes

Pretty in Pink Party Marshmallows

Party Marshmallow cakes

Wet on wet royal icing

Wet on wet royal icing

Svampede lækre chokolade brownies opskrift fra Bageglad.dk (Recipe in Danish)

Verdens bedste brownies opskrift

Svampede lækre chokolade brownies opskrift fra Bageglad.dk (Recipe in Danish)

Den bedste chokoladekage med rigtig chokolade - bagt i springform. Server fx chokoladekagen som en nem dessert med frisk frugt og is.

Chokoladekage med kakaomarengs

Den bedste chokoladekage med rigtig chokolade - bagt i springform. Server fx chokoladekagen som en nem dessert med frisk frugt og is.

Svampede lækre chokolade brownies opskrift fra Bageglad.dk (Recipe in Danish)

Verdens bedste brownies opskrift

Svampede lækre chokolade brownies opskrift fra Bageglad.dk (Recipe in Danish)

På små 15 minutter kan du bikse en lækker cheesecake sammen og med din yndling topping i form af marmelade efter smag og behag. Så får ...

På små 15 minutter kan du bikse en lækker cheesecake sammen og med din yndling topping i form af marmelade efter smag og behag. Så får ...

Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere. Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge: 100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! ) 1 spsk kokosolie 50 ml pean....

Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere. Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge: 100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! ) 1 spsk kokosolie 50 ml pean....

Søde vandbakkelser - smager rigtig skønt!

Søde vandbakkelser - smager rigtig skønt!

Tinas gulerodsdessert: 100 g Daim 100 g makroner 2½ dl piskefløde 2 tsk. flormelis 3 tsk. vaniljesukker 2½ dl cremefraiche 18% 750 g revne gulerødder Hak Daimen, knus makronerne og kom det i bunden af et tærtefad. Pisk fløden stiv med flormelis og vaniljesukker og vend cremefraichen i. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Læg først cremen og derefter gulerødderne over makronbunden. Sæt desserten på køl i 2 timer og server.

Tinas gulerodsdessert: 100 g Daim 100 g makroner 2½ dl piskefløde 2 tsk. flormelis 3 tsk. vaniljesukker 2½ dl cremefraiche 18% 750 g revne gulerødder Hak Daimen, knus makronerne og kom det i bunden af et tærtefad. Pisk fløden stiv med flormelis og vaniljesukker og vend cremefraichen i. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Læg først cremen og derefter gulerødderne over makronbunden. Sæt desserten på køl i 2 timer og server.

Igår blev jeg ramt af en stor trang til noget sødt, som gerne skulle smage af chokolade og banan – som jo virkelig er en lækker kombination. Hvorfor så ikke kombinere disse to ingredienser med min tre

Sunde banan-chokolade trøfler - overtrukket med mørk chokolade

Igår blev jeg ramt af en stor trang til noget sødt, som gerne skulle smage af chokolade og banan – som jo virkelig er en lækker kombination. Hvorfor så ikke kombinere disse to ingredienser med min tre

Pinterest
Søg