Vafler

Collection by Karina-l • Last updated 4 days ago

14 
Pins

Kartoffelvafler med røget laks // Potato waffles with smoked salmon

En sjov og lækker måde at servere kartofler på!

Risengrødsvafler - nem opskrift på lækre klatkagevafler

Risengrødsvafler lavet af en rest risengrød smager så skønt og er en dejlig ret til morgenmad og hyggestunder - få opskrift her

Morgenmadsvafler - Opskrift på sunde vafler med havregryn (4 ingredienser)

·
8 reviews
·
15 minutes
·

Opskrift på sprøde og sunde morgenmads vafler med havregryn

Sprøde og sunde vafler af 3 ingredienser (gluten - og laktosefrie) - Sydhavnsmor.dk - Sydhavnsmor

De her vafler er så nemme, at jeg ofte laver dem efter at have hentet unger. Jeg kyler et par stykker i løgnhalsen på dem, hvis de er skrup sultne (når jeg ikke laver deres favorit-hverdags-cookies). Snild, kan de også ryge i ungertegnedes svælg i weekenden til morgenmad (i hverdagen spiser jeg altid det her), … Sprøde og sunde vafler af 3 ingredienser (gluten – og laktosefrie) – Sydhavnsmor.dk Læs mere »

Havregrynsvafler med avocado og pocherede æg

Vaffeljernet kan også bruges til at få aftensmaden på bordet i en fart! Med havregryn i dejen får du fiberrige, mættende vafler, som her er toppet med avocado og æg.

Vafler med søde kartofler-sunde og lækre

VAFLER MED SØDE KARTOFLER SOM ER SUNDE OG SUNDE OG LÆKRE. JA TAK! TRE INGREDIENSER, HURTIGT LAVET OG PERFEKT SOM TILBEHØR ELLER LILLE SULT.

Spinat vafler Opskrift af Dorte A

Fantastisk opskrift på Spinat vafler. Spinat vafler benytter jeg ofte som en let sandwich til madpakken. Lækker med laks, avocado og ruccola som fyld. LCHF-venlige ☺️

Vafler med løg - opskrift på glutenfrie og melfrie løgvafler

Forleden lavede jeg vafler med løg. Lyder det ikke lækkert på sådan en lidt sær måde? At lave salte vafler er sådan en ekstra festlig måde at have noget “brød” at slutte om en sandwich eller til at bruge som bund i en hurtig frokost. Og disse vafler med løg blev virkelig lækre! Tidligere har jeg bl.a. lavet spinatvafler og ostevafler i den salte genre, og begge har altså være virkelig dejlige. Og nu altså også løgvafler. Jeg har sådan en ting med løg i øjeblikket. Jeg tror, jeg er nødt til…

Glutenfri vafler | Glutenfri Foodie

Jeg elsker vafler, så jeg har prøvet mange forskellige kombinationer for at finde den bedste opskrift på glutenfri vafler, denne her har indtaget 1.pladsen.

Kærnemælksvafler | Opskrift på glutenfri vafler med kærnemælk

Se at få fundet det vaffeljern, du engang købte, men aldrig får brugt, frem. De her luftige vafler er skønne med syltetøj og flødeskum eller vaniljeis. Eller hjemmelavet rabarberkompot med vanilje. Kærnemælken giver dem en let syrlighed.