Brownies

Brownies

Jordbærkage med makroner og daim

Jordbærkage med makroner og daim

Jeg er fuldstændig vild med de her kager! Kagen består af den lækreste chokolademuffin, toppet med fløjlsblød hindbær flødebolleskum! Og som om det ikke skulle være nok, så er de dyppet i mørk chok…

Jeg er fuldstændig vild med de her kager! Kagen består af den lækreste chokolademuffin, toppet med fløjlsblød hindbær flødebolleskum! Og som om det ikke skulle være nok, så er de dyppet i mørk chok…

Jordbærkage med makroner og daim

Jordbærkage med makroner og daim

kiss recipe: Cinnamon Wreath Bread

kiss recipe: Cinnamon Wreath Bread

Evas Køkken: Verdens bedste fastelavnsboller med marcipanremonce

Evas Køkken: Verdens bedste fastelavnsboller med marcipanremonce

Denne julekringle er nok noget af det bedste, jeg har bagt i år. Den smager af jul og hygge. Mums!

Denne julekringle er nok noget af det bedste, jeg har bagt i år. Den smager af jul og hygge. Mums!

Onsdags kagen blev i dag til denne lækre makronkage. 250 g. Margarine (blødt) 250 g. Sukker 6 stk. Æggeblommer 4 tsk. Mandelessens 350 g. Mel 1 1/2 tsk. Bagepulver 2.5 dl. Mælk Glasur: 6 stk. Æggehvider 500 g. Flormelis 15 stk. Tvebakker knuste Tænd ovnen på 200 grader C.Rør margarine og sukker hvidt og rør…

Onsdags kagen blev i dag til denne lækre makronkage. 250 g. Margarine (blødt) 250 g. Sukker 6 stk. Æggeblommer 4 tsk. Mandelessens 350 g. Mel 1 1/2 tsk. Bagepulver 2.5 dl. Mælk Glasur: 6 stk. Æggehvider 500 g. Flormelis 15 stk. Tvebakker knuste Tænd ovnen på 200 grader C.Rør margarine og sukker hvidt og rør…

Verdens bedste flødekarameller af kondenseret mælk | NOGET I OVNEN HOS BAGENØRDEN

Verdens bedste flødekarameller af kondenseret mælk | NOGET I OVNEN HOS BAGENØRDEN

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis  Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad.  Fløden piskes til flødeskum.  Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim.  Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Pinterest
Søg