Karina Andersen

Karina Andersen

Karina Andersen
Flere idéer fra Karina
Kramme Lutter Løkker

Kramme Lutter Løkker

Oldschool paprikagryde

Oldschool paprikagryde

Virkelig lækker gryderet med kylling, sprød bacon og en suveræn paprikasovs.

Virkelig lækker gryderet med kylling, sprød bacon og en suveræn paprikasovs.

5 Easy Messy Buns For Long Hair Tutorial  I can NEVER get a bun to stay the way i want it to, and the one in the pic actually works for me! F I N A L L Y

5 Easy Messy Buns For Long Hair Tutorial I can NEVER get a bun to stay the way i want it to, and the one in the pic actually works for me! F I N A L L Y

Hår

Hår

Dette her kartoffelfad med forårsløg og ost er simpelthen en af de lækreste måder jeg kender, til at få brugt en lille, dum rest kogte kartofler – faktisk skræller jeg indimellem lige et par ekstra kartofler, bare for at være helt sikker på, at der også er til et kartoffelfad, for det smager altså super godt, …

Dette her kartoffelfad med forårsløg og ost er simpelthen en af de lækreste måder jeg kender, til at få brugt en lille, dum rest kogte kartofler – faktisk skræller jeg indimellem lige et par ekstra kartofler, bare for at være helt sikker på, at der også er til et kartoffelfad, for det smager altså super godt, …

Kyllingegryde - mild og rund i smagen pga. den søde paprika og den cremede fløde. Kyllingegryden er et hit på en regnvejrsdag.

Kyllingegryde - mild og rund i smagen pga. den søde paprika og den cremede fløde. Kyllingegryden er et hit på en regnvejrsdag.

Madroulade31

Madroulade31

Lav en rigtig god frugt kage er god til fødselsdage hvis man synes at de andre kager er får meget suger i

Lav en rigtig god frugt kage er god til fødselsdage hvis man synes at de andre kager er får meget suger i

Frisk pasta med tomatsauce og bacon - en god og nem hverdagsret med få ingredienser. Pastaretten er hurtig at lave, og så er den børnevenlig.

Frisk pasta med tomatsauce og bacon - en god og nem hverdagsret med få ingredienser. Pastaretten er hurtig at lave, og så er den børnevenlig.