Karina Andersen

Karina Andersen

Karina Andersen
More ideas from Karina
søde kager med chokolade og hindbærmousse og en lille sommerfugl af chokolade

søde kager med chokolade og hindbærmousse og en lille sommerfugl af chokolade

Chokolademousse - opskrift på den bedste klassiske mousse

Chokolademousse - opskrift på den bedste klassiske mousse

En saftig chokoladekage med en frisk top af hindbærmousse, det er den perfekte dessertkage, når der kommer gæster. Find opskriften her.

En saftig chokoladekage med en frisk top af hindbærmousse, det er den perfekte dessertkage, når der kommer gæster. Find opskriften her.

De her hvidløgsbrød er de bedste jeg nogensinde har smagt. De er sprøde uden på, fordi osten bliver dejlig gylden og sååå bløde og gode indeni! De kan fryses og tages op når de skal bruges, og deje…

De her hvidløgsbrød er de bedste jeg nogensinde har smagt. De er sprøde uden på, fordi osten bliver dejlig gylden og sååå bløde og gode indeni! De kan fryses og tages op når de skal bruges, og deje…

For filan, hvor er det altså bare verdens bedste flødekarameller du skal høre om nu. Intet mindre. Tilpas hårde, tilpas bløde, tilpas vanilje-agtige i smagen. Tilpas sukkersøde. Helt perfekte! Verdens bedste flødekarameller lavet af kondenseret mælk. Jeg har lavet MANGE karamel-eksperimenter på

For filan, hvor er det altså bare verdens bedste flødekarameller du skal høre om nu. Intet mindre. Tilpas hårde, tilpas bløde, tilpas vanilje-agtige i smagen. Tilpas sukkersøde. Helt perfekte! Verdens bedste flødekarameller lavet af kondenseret mælk. Jeg har lavet MANGE karamel-eksperimenter på

Ide til børne fødselsdag

Ide til børne fødselsdag

Opskrift på en virkelig lækker chokoladetærte med mørk chokolade der smelter på tungen og en midte af flydende saltkaramel - få opskriften her

Opskrift på en virkelig lækker chokoladetærte med mørk chokolade der smelter på tungen og en midte af flydende saltkaramel - få opskriften her

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis  Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad.  Fløden piskes til flødeskum.  Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim.  Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.