Pinterest
Langtidsstegt oksemørbrad med bearnaisesauce og grønne bønner i vinaigrette

Langtidsstegt oksemørbrad med bearnaisesauce og grønne bønner i vinaigrette

Dansk kalveculotte med saltbagte løg og timian (Recipe in Danish)

Dansk kalveculotte med saltbagte løg og timian (Recipe in Danish)

Nakkefilet er et meget lækkert og mørt stykke kød og så er det tilmed meget billigt. Det er super nemt at tilberede, og kan bare stå at hygge sig i ovnen.

Nakkefilet er et meget lækkert og mørt stykke kød og så er det tilmed meget billigt. Det er super nemt at tilberede, og kan bare stå at hygge sig i ovnen.

LCHF paprikagryde. Opskrift på en god gammel klassiker af en gryderet med dejlig cremet flødesovs.

LCHF paprikagryde. Opskrift på en god gammel klassiker af en gryderet med dejlig cremet flødesovs.

Ristaffel opskrift

Ristaffel opskrift

Klassisk culottesteg er gæstemad, når det er allerbedst. Her får du opskriften på en langtidsstegt én af slagsen, som kan passe sig selv i ovnen, mens du hygger dig med et godt glas vin i dine gæsters selskab.

Klassisk culottesteg er gæstemad, når det er allerbedst. Her får du opskriften på en langtidsstegt én af slagsen, som kan passe sig selv i ovnen, mens du hygger dig med et godt glas vin i dine gæsters selskab.

Denne kalvefilet med kaperssauce emmer lidt af luksus, men er ikke spor svær at lave!

Denne kalvefilet med kaperssauce emmer lidt af luksus, men er ikke spor svær at lave!

Spidsbryst klar til at komme i ovnen

Spidsbryst klar til at komme i ovnen

Helstegt kalvefilet i ovn med tomat og courgette som tilbehør

Helstegt kalvefilet i ovn med tomat og courgette som tilbehør

Langtidsbraiseret marineret oksebryst

Langtidsbraiseret marineret oksebryst

Langtidsstegt og braiseret oksespidsbryst er noget af det mest møre kød, som du overhovedet kan tilberede. Foto: Guffeliguf.dk.

Langtidsstegt og braiseret oksespidsbryst er noget af det mest møre kød, som du overhovedet kan tilberede. Foto: Guffeliguf.dk.

Kalvespidsbryst efter bruning på panden, og nu gjort klar til ovnen med rosmarin og hvidløg. Foto: Guffeliguf.dk.

Kalvespidsbryst efter bruning på panden, og nu gjort klar til ovnen med rosmarin og hvidløg. Foto: Guffeliguf.dk.