Karin Pedersen

Karin Pedersen

Karin Pedersen
More ideas from Karin
Yes, det er blevet overordentlig populært at tylle sådan en lille frisk og syrlig fætter her ned dagligt, blandt rigtigt mange mennesker. Og nu er jeg også hoppet med på bølgen. Men det er der altså en god grund til, for den lille 4 cl. shot har den sidste uge skubbet godt gang i dagene. Ohø

Yes, det er blevet overordentlig populært at tylle sådan en lille frisk og syrlig fætter her ned dagligt, blandt rigtigt mange mennesker. Og nu er jeg også hoppet med på bølgen. Men det er der altså en god grund til, for den lille 4 cl. shot har den sidste uge skubbet godt gang i dagene. Ohø

Dette er en meget lækker frokostret til 4 – 6 personer eller forret til 8 – 10 personer.   Her er opskriften: Bund: 900 g frosset spi...

Dette er en meget lækker frokostret til 4 – 6 personer eller forret til 8 – 10 personer. Her er opskriften: Bund: 900 g frosset spi...

Efter den lille reception vi havde i anledningen af min mors fødselsdag i onsdags, har jeg en masse billeder og opskrifter på lækker mad, som jeg glæder mig til at vise jer. Noget af det der kom på…

Efter den lille reception vi havde i anledningen af min mors fødselsdag i onsdags, har jeg en masse billeder og opskrifter på lækker mad, som jeg glæder mig til at vise jer. Noget af det der kom på…

Tunmousse med cremefraiche er en sundere måde at spise den populære forret, kontra hvis den er lavet på smør. Få opskriften her.

Tunmousse med cremefraiche er en sundere måde at spise den populære forret, kontra hvis den er lavet på smør. Få opskriften her.

"Inspireret af min gode oplevelse med jordbærkagen bagte jeg forleden min egen - den som er på billedet. Hemmeligheden er en god mazarinmasse, som du kommer ovenpå mørdejen inden den bages...[læs mere]"

This is my all-time favorite cake - Mazarin cake with a cream and strawberries on top. Tastes like heaven!