Gæstemad

Tunmousse med cremefraiche er en sundere måde at spise den populære forret, kontra hvis den er lavet på smør. Få opskriften her.

Tunmousse med cremefraiche er en sundere måde at spise den populære forret, kontra hvis den er lavet på smør. Få opskriften her.

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende mar

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende mar

Den lækreste opskrift på skønne koteletter i fad med pikantost og bacon - meget bedre bliver det ikke og absolut en favorit på middagsbordet.

Den lækreste opskrift på skønne koteletter i fad med pikantost og bacon - meget bedre bliver det ikke og absolut en favorit på middagsbordet.

Skøn og nem lakseanretning

Skøn og nem lakseanretning

Mørbrad med fyld og grillet

Mørbrad med fyld og grillet

Skinkestangen er en rigtig klassiker fra 80'erne og Brugsens kogebøger, og trods det lidet flatterende navn, udtryk og rimeligt politisk ukorrekte indhold (og indpakning), så smager den altså stadigvæk virkelig godt. Den består i bund og grund kun af gode fede sager, men det har der heller aldr....

Skinkestangen er en rigtig klassiker fra 80'erne og Brugsens kogebøger, og trods det lidet flatterende navn, udtryk og rimeligt politisk ukorrekte indhold (og indpakning), så smager den altså stadigvæk virkelig godt. Den består i bund og grund kun af gode fede sager, men det har der heller aldr....

Til vores påskefrokost i søndags skulle der selvfølgelig lidt fisk på bordet. Men da vi alle har forskellige syn på sild –  nogle spiser det gerne, andre rører det ikke, jeg selv er mest til stegte sild i lage osv osv, syntes jeg ikke det var det oplagte, at lægge ud med en sildemad. Desuden ville jeg …

Til vores påskefrokost i søndags skulle der selvfølgelig lidt fisk på bordet. Men da vi alle har forskellige syn på sild – nogle spiser det gerne, andre rører det ikke, jeg selv er mest til stegte sild i lage osv osv, syntes jeg ikke det var det oplagte, at lægge ud med en sildemad. Desuden ville jeg …

Husarsteg er en rigtig vinterspise - det er en nakkefilet man skærer dybe riller i og fylder med et fyld af champignon, løg og bacon.   Ingredienser: 2 kg. nakkekam uden svær 1 bakke champignon 3 løg 200 g. bacontern…

Husarsteg er en rigtig vinterspise - det er en nakkefilet man skærer dybe riller i og fylder med et fyld af champignon, løg og bacon. Ingredienser: 2 kg. nakkekam uden svær 1 bakke champignon 3 løg 200 g. bacontern…

Jeg eeeelsker Nanna Simonsens opskrifter! Denne er ingen undtagelse. Opskriften svarer til 6 sultne voksne, som gæstemad. Det er ...

Jeg eeeelsker Nanna Simonsens opskrifter! Denne er ingen undtagelse. Opskriften svarer til 6 sultne voksne, som gæstemad. Det er ...

Jeg eeeelsker Nanna Simonsens opskrifter! Denne er ingen undtagelse. Opskriften svarer til 6 sultne voksne, som gæstemad. Det er ...

Jeg eeeelsker Nanna Simonsens opskrifter! Denne er ingen undtagelse. Opskriften svarer til 6 sultne voksne, som gæstemad. Det er ...

Pinterest
Søg