Karen Østerbye

Karen Østerbye

Karen Østerbye
Flere idéer fra Karen
Pair with your favorite wines

Pair with your favorite wines

Vegetarian Mezze Platter from www.whatsgabycooking.com - it's the ULTIMATE appetizer platter (@whatsgabycookin)

Vegetarian Mezze Platter from www.whatsgabycooking.com - it's the ULTIMATE appetizer platter (@whatsgabycookin)

196 Likes, 6 Comments - Platters & Beers | NZ (@thegrazingsociety) on Instagram: “We've been following @tapasaddict from Perth for a while now and her grazing tables are simply…”

196 Likes, 6 Comments - Platters & Beers | NZ (@thegrazingsociety) on Instagram: “We've been following @tapasaddict from Perth for a while now and her grazing tables are simply…”

How to Make an Awesome Cheese Board in Minutes

How to Make an Awesome Cheese Board in Minutes

Jamie Oliver's antipasto plank. For crazy delicious video: https://m.youtube.com/watch?v=giwz66PcH4U

Jamie Oliver's antipasto plank. For crazy delicious video: https://m.youtube.com/watch?v=giwz66PcH4U

love making these!

love making these!

En verden af smag!: De Bedste Grovboller

En verden af smag!: De Bedste Grovboller

hvidløgs brød

hvidløgs brød

Sunde chiaboller. Ingredienser  2 æg 1 stor gulerod 1 tsk chiafrø 1 spsk økologisk kokosmel 1 dl økologisk affedtet mandelmel 1/5 dl havregryn 1 tsk frisk revet ingefær En håndfuld solsikkekerner Lidt bagepulver Fremgangsmåde   Tænd ovnen på 175 grader.   Guleroden rives på rivejern i ønskede størrelse.   Bland sammen med resterende ingredienser.   Rør dejen godt sammen.   Form dejen til boller på en bageplade   Bages i 20 minutter.

Sunde chiaboller. Ingredienser 2 æg 1 stor gulerod 1 tsk chiafrø 1 spsk økologisk kokosmel 1 dl økologisk affedtet mandelmel 1/5 dl havregryn 1 tsk frisk revet ingefær En håndfuld solsikkekerner Lidt bagepulver Fremgangsmåde Tænd ovnen på 175 grader. Guleroden rives på rivejern i ønskede størrelse. Bland sammen med resterende ingredienser. Rør dejen godt sammen. Form dejen til boller på en bageplade Bages i 20 minutter.

En saftig og svampet mazarinkage - med kartoffel? Oh yes, det er noget der dur. Den har en lidt anden tekstur end man er vant til fra andre ...

En saftig og svampet mazarinkage - med kartoffel? Oh yes, det er noget der dur. Den har en lidt anden tekstur end man er vant til fra andre ...