Drømmekage fra Lagkagehuset -

Drømmekage fra Lagkagehuset -

Endnu en opskrift med de lækre rabarber :) Syrligheden fra rabarberne går rigtig godt til den søde marcipan kage, og serveret enten med ...

Endnu en opskrift med de lækre rabarber :) Syrligheden fra rabarberne går rigtig godt til den søde marcipan kage, og serveret enten med ...

At man kan lave noget der smager syndigt og godt, uden at have snerten af dårlig samvittighed, trods for at man ønsker at smide et par kilo, er alligevel helt utroligt! Gulerodskagen her er lavet efter Sense-principperne, og indeholder præcist de ingredienser du skal kværne til morgenmad, frokos....

At man kan lave noget der smager syndigt og godt, uden at have snerten af dårlig samvittighed, trods for at man ønsker at smide et par kilo, er alligevel helt utroligt! Gulerodskagen her er lavet efter Sense-principperne, og indeholder præcist de ingredienser du skal kværne til morgenmad, frokos....

Mangler du en super god rabarberkage med marengslåg, så prøv denne opskrift hvor samspillet mellem den søde marengs og den syrlige kompot er perfekt,

Mangler du en super god rabarberkage med marengslåg, så prøv denne opskrift hvor samspillet mellem den søde marengs og den syrlige kompot er perfekt,

En virkelig smuk rabarbertærte med sød vaniljecreme. Perfekt til forårets fester eller hvis du vil forkæle familien lidt ekstra!

En virkelig smuk rabarbertærte med sød vaniljecreme. Perfekt til forårets fester eller hvis du vil forkæle familien lidt ekstra!

Mazariner, med eller uden chokolade på toppen, er simpelthen en af mine yndlingskager og når der så yderligere tilføjes rabarber, så kan det altså ikke blive ret meget bedre. Kombinationen af den lækre, svampede og marcipansøde kage og de syrlige rabarber er ganske enkelt eminent god og dette her er så afgjort en af mine absolutte …

Mazariner, med eller uden chokolade på toppen, er simpelthen en af mine yndlingskager og når der så yderligere tilføjes rabarber, så kan det altså ikke blive ret meget bedre. Kombinationen af den lækre, svampede og marcipansøde kage og de syrlige rabarber er ganske enkelt eminent god og dette her er så afgjort en af mine absolutte …

Har fået lov til fra bageren him-self at give jer opskriften på brunsviger. Hemmeligheden bag er at der blive brugt kagecreame. Hvis man i...

Har fået lov til fra bageren him-self at give jer opskriften på brunsviger. Hemmeligheden bag er at der blive brugt kagecreame. Hvis man i...

Onsdags kagen blev i dag til denne lækre makronkage. 250 g. Margarine (blødt) 250 g. Sukker 6 stk. Æggeblommer 4 tsk. Mandelessens 350 g. Mel 1 1/2 tsk. Bagepulver 2.5 dl. Mælk Glasur: 6 stk. Æggehvider 500 g. Flormelis 15 stk. Tvebakker knuste Tænd ovnen på 200 grader C.Rør margarine og sukker hvidt og rør…

Onsdags kagen blev i dag til denne lækre makronkage. 250 g. Margarine (blødt) 250 g. Sukker 6 stk. Æggeblommer 4 tsk. Mandelessens 350 g. Mel 1 1/2 tsk. Bagepulver 2.5 dl. Mælk Glasur: 6 stk. Æggehvider 500 g. Flormelis 15 stk. Tvebakker knuste Tænd ovnen på 200 grader C.Rør margarine og sukker hvidt og rør…

Alexander og jeg elsker at være i køkkenet sammen. Vi bager eller laver mad, sylter eller hygger os bare ved spisebordet med at tegne eller læse. I dag skulle vi bage og han gad godt, så vi gik i gang med at rense rabarber og bagefter snitte dem i passende stykker. Alexander fik lov til at vælge, hvad vi skulle lave af de sure stænger, så det endte med rabarbergrød af det første kilo rabarber. Smilla spørger efter en god opskrift, men der må jeg melde pas (jeg har dog alligevel forsøgt mig…

Alexander og jeg elsker at være i køkkenet sammen. Vi bager eller laver mad, sylter eller hygger os bare ved spisebordet med at tegne eller læse. I dag skulle vi bage og han gad godt, så vi gik i gang med at rense rabarber og bagefter snitte dem i passende stykker. Alexander fik lov til at vælge, hvad vi skulle lave af de sure stænger, så det endte med rabarbergrød af det første kilo rabarber. Smilla spørger efter en god opskrift, men der må jeg melde pas (jeg har dog alligevel forsøgt mig…

Syrlige rabarber i en sød kage – mums! I dag har jeg brugt frosne rabarber. De behøver ikke tø først, men bagetiden forlænges lige med et par minutter.

Syrlige rabarber i en sød kage – mums! I dag har jeg brugt frosne rabarber. De behøver ikke tø først, men bagetiden forlænges lige med et par minutter.

Pinterest
Søg