Tornado Potato

Tornado Potatoes

Tornado Potato

Butterdejspakker med iceberg, røget laks og rejesalat

Butterdejspakker med iceberg, røget laks og rejesalat

SALTMANDLER 300 g mandler ca. 2 dl vand 1 god spsk salt. Opvarm ovnen til 150 grader. Hæld vand og salt på en stor stegepande og kog op. Hæld mandlerne herpå og rod dem rundt i saltvandet, imens vandet langsomt fordamper og bunden af panden bliver hvid af saltrester. Hæld nu mandlerne over på en bageplade beklædt med bagepapir og tør dem i ovnen i ca. 12-15 minutter. Lad dem afkøle og opbevar herefter i luftttæt glas.

SALTMANDLER 300 g mandler ca. 2 dl vand 1 god spsk salt. Opvarm ovnen til 150 grader. Hæld vand og salt på en stor stegepande og kog op. Hæld mandlerne herpå og rod dem rundt i saltvandet, imens vandet langsomt fordamper og bunden af panden bliver hvid af saltrester. Hæld nu mandlerne over på en bageplade beklædt med bagepapir og tør dem i ovnen i ca. 12-15 minutter. Lad dem afkøle og opbevar herefter i luftttæt glas.

Tunmousse med cremefraiche er en sundere måde at spise den populære forret, kontra hvis den er lavet på smør. Få opskriften her.

Tunmousse med cremefraiche er en sundere måde at spise den populære forret, kontra hvis den er lavet på smør. Få opskriften her.

Engang var der i Samvirke en opskrift på en fiskelagkage, som jeg med megen fornøjelse har fremstillet et par gange. Imidlertid har jeg lånt min opskrift ud for et års tid siden, og jeg kan ikke huske

Engang var der i Samvirke en opskrift på en fiskelagkage, som jeg med megen fornøjelse har fremstillet et par gange. Imidlertid har jeg lånt min opskrift ud for et års tid siden, og jeg kan ikke huske

Tunmousse | Opskrift på klassisk tunmousse - den perfekte forret

Tunmousse | Opskrift på klassisk tunmousse - den perfekte forret

Raw Zucchini "Sushi" Rolls ~ Freshdreamer (I'd probably use goat cheese or a yogurt/feta mixture in place of the cashew paste, but what a charming idea!)

Raw Zucchini "Sushi" Rolls ~ Freshdreamer (I'd probably use goat cheese or a yogurt/feta mixture in place of the cashew paste, but what a charming idea!)

Sprød skinkestang med bacon, pikantost, porre og champignon - er en lækker ret, både til frokost, forret eller aftensmad. Her i huset er det altid et hit.

Sprød skinkestang med bacon, pikantost, porre og champignon - er en lækker ret, både til frokost, forret eller aftensmad. Her i huset er det altid et hit.

Dette her kartoffelfad med forårsløg og ost er simpelthen en af de lækreste måder jeg kender, til at få brugt en lille, dum rest kogte kartofler – faktisk skræller jeg indimellem lige et par ekstra kartofler, bare for at være helt sikker på, at der også er til et kartoffelfad, for det smager altså super godt, …

Dette her kartoffelfad med forårsløg og ost er simpelthen en af de lækreste måder jeg kender, til at få brugt en lille, dum rest kogte kartofler – faktisk skræller jeg indimellem lige et par ekstra kartofler, bare for at være helt sikker på, at der også er til et kartoffelfad, for det smager altså super godt, …

Grøn kartoffelsalat med krydderurtedressing (Recipe in Danish)

Grøn marineret kartoffelsalat med ærter

Grøn kartoffelsalat med krydderurtedressing (Recipe in Danish)

Pinterest
Søg