En helt herlig kake som anbefales til helgen!

En helt herlig kake som anbefales til helgen!

Lækre muffins med flødebolle-topping overtrukket med mørk chokolade.

Flødebolle-muffins

Lækre muffins med flødebolle-topping overtrukket med mørk chokolade.

Skøn cremet tyrkisk fetadip. Haydari består af feta, bredbladet persille, ovnbagte peberfrugter, hvidløg og olivenolie. Smager skønt på brød.

Skøn cremet tyrkisk fetadip. Haydari består af feta, bredbladet persille, ovnbagte peberfrugter, hvidløg og olivenolie. Smager skønt på brød.

Det her er efter min mening verdens bedste og nemmeste fastelavnsboller.  De er store og bløde og har det dejligste fyld af marcipanrem...

Det her er efter min mening verdens bedste og nemmeste fastelavnsboller. De er store og bløde og har det dejligste fyld af marcipanrem...

En af mine yndlingssalater med fintsnittet spidskål, søde mangostykker og en suveræn dressing.

Spidskålssalat med mango

En af mine yndlingssalater med fintsnittet spidskål, søde mangostykker og en suveræn dressing.

Løsthængende tunika med et feminint hulmønster, der syner let og sommerligt.

Løsthængende tunika med et feminint hulmønster, der syner let og sommerligt.

Tryllekartofler - ovnbagte kartofler med hvidløgsost - opskrift

Tryllekartofler

Tryllekartofler - ovnbagte kartofler med hvidløgsost - opskrift

Kombinationen af citron og kanel er overraskende god og velsmagende. Få opskriften på en lækker citrontærte her

Kombinationen af citron og kanel er overraskende god og velsmagende. Få opskriften på en lækker citrontærte her

Koteletter i fad med pikantost og bacon…

Koteletter i fad med pikantost og bacon…

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…

Pinterest
Søg