Jul

Collection by Kaja Jensen • Last updated 6 weeks ago

79 
Pins
0:15

Christmas Napkin Folding Idea

Great selection of Christmas at affordable prices! Free shipping to 185 countries. 45 days money back guarantee. Friendly customer service.

Lav nemme og lækre saltkarameller til jul

Den bedste guide til de lækreste salt-karameller. Glæd venner og familie med en hjemmelavet godte.

Hjemmelavede snebolde med marcipan og chokolade | Mummum.dk

·
102 reviews
·
20 minutes
·

En nem opskrift på hjemmelavede Toms snebolde med marcipan, chokolade og den hvide sukkerskal på ydersiden. Har du en tendens til at lave de samme opskrifter igen og igen hver jul, så synes vi helt klart, at du skal tilføje den her opskrift til den årlige julebagning.

Opskrift på nemme nøddesmåkager

·
13 reviews
·
30 minutes
·

De skønne nøddesmåkager er bagt med hasselnøddemel og smager helt forrygende. Desuden er de virkeligt nemme og enkle at bage. Et sikkert hit!Det er en ret stor portion, men du kan let halver opskriften ved at indtaste det antal småkager du gerne vil bage. Iøvrigt lover jeg dig at småkagerne nok skal blive spist!Da dejen skal hvile er det bedst at starte dagen inden du vil server småkagerne.

Sund jule-konfekt: Nøddeguf | Femina

De lækre små konfekt-hapsere er hurtigt lavet og så smager de bare SÅ skønt!

SUND JULESNACK // KOKOSTOPPE - HealthJunkie

Jeg håber, I allesammen nyder december i fulde drag. Hvis I har brug for lidt ekstra julehygge kommer her en opskrift på lækre kokostoppe. De er sødet med dadler og derfor ikke tilsat sukker – de smager såååå godt. DET HER SKAL DU BRUGE: 130 g friske dadler 200 g...

Flettede julehjerte småkager

Lækre to farvede småkager formet som julehjerter. Se min opskrift her.

JULE CHEESECAKE MED APPELSIN OG KANEL

En helt igennem skøn julecheesecake med smag af appelsin og kanel. Den passer perfekt som alternativ dessert til julefrokosten.

Karamel stykker med knas - lækreste snack - NannaBroe - Kageliv

Hvis du leder efter en god lille haps, skal du prøve disse karamel stykker med knas. En hjemmelavet bund med cornflakes med en blød saltet karamel! MUMS

Svenske gaffel kager- julens bedste småkager - Myfoodblog.dk

Siden jeg var helt lille, har min mors svenske gaffelkager været et af højdepunkterne til jul. De måtte først spises juleaften, når alle gaverne var fordelt, pakket op og frugt, nougat, slik og Irish Coffee var sat på bordet. Vi børn var altid med til at lave dem, fordi de var så nemme at lave, og fordi det var sjovt at give dem mønstre med en gaffel. Om opskriften virkelig stammer fra Sverige, det ved jeg ikke. Men godt smager de helt sikkert! 150 g. blødt smør 85 g. sukker 75 g…

Lakridsmandler - Opskrift på sunde saltede lakrids mandler

·
1 review
·
20 minutes
·

Lakridsmandler er den nemmeste og sprødeste snack! Få opskriften på sunde saltede mandler med lakridspulver - både pande og ovn.

Nougatbrud med hasselnødder, tranebær og mørk chokolade - Pilens Køkken

Lækre og rustikke nougatbrud med hasselnødder, tranebær og mørk chokolade - perfekt til konfektskålen og virkelig nem at lave.

Julecheesecake - Lækker Opskrift fra Arla

Julecheesecake - Lækker Opskrift fra Arla

·
168 reviews
·

Julecheesecake med pebernøddebund, brændte mandler og gløgg på toppen - så er den gode julestemning helt sikkert i hus! Denne julecheesecake kan du nemt gå hen og blive afhængig af at lave hvert år i december... Julecheesecaken er fantastisk lækker og konsistensen silkeblød - lige som en cheesecake skal være. Denne julecheesecake rummer mange af julens essentielle smagselementer - pebernødder, brændte mandler og gløgg. Er du ikke vild med gløgg, så server julecheesecaken med en gelé af…