Jytte Malmgaard

Jytte Malmgaard

Jytte Malmgaard
Flere idéer fra Jytte
wokret, kylling, karry, peanuts, kinakål, kokosmælk, peanutbutter

wokret, kylling, karry, peanuts, kinakål, kokosmælk, peanutbutter

Det her har jeg længe gået og drømt om: Kanelsnegle med masser af dejligt fyld, en svampet dej og ingen tørre kanter. Det er lidt som om, at de her kanelsnegle ikke helt kommer til deres ret på mine billeder. Jeg mener det virkeligt. Som jeg sidder her med en snasket kanelsnegl i min ene hå

Det her har jeg længe gået og drømt om: Kanelsnegle med masser af dejligt fyld, en svampet dej og ingen tørre kanter. Det er lidt som om, at de her kanelsnegle ikke helt kommer til deres ret på mine billeder. Jeg mener det virkeligt. Som jeg sidder her med en snasket kanelsnegl i min ene hå

Creamy Sausage Bolognese

Creamy Sausage Bolognese

Sloppy Joe Sliders

Sloppy Joe Sliders

Blot tre ingredienser - æggehvide, rørsukker og kakao - og du har de dejligste kager. De kan spises, som de er, eller de kan knuses og bruges i en isdessert. Og så kan de gemmes rigtig længe.

Blot tre ingredienser - æggehvide, rørsukker og kakao - og du har de dejligste kager. De kan spises, som de er, eller de kan knuses og bruges i en isdessert. Og så kan de gemmes rigtig længe.

Her er opskrift på dej til verdens bedste pølsehorn, hvor pølsehornene bliver virkelig lette, lækre, luftige og med en god krumme og skorpe. Verdens bedste pølsehorn skal naturligvis være lette og …

Her er opskrift på dej til verdens bedste pølsehorn, hvor pølsehornene bliver virkelig lette, lækre, luftige og med en god krumme og skorpe. Verdens bedste pølsehorn skal naturligvis være lette og …

Kylling i ovn med baconsovs - en rigtig LCHF hverdagsfavorit. Opskrift her:

Kylling i ovn med baconsovs - en rigtig LCHF hverdagsfavorit. Opskrift her:

Transform your leftover pasta dinner into a delicious savory pie.

Transform your leftover pasta dinner into a delicious savory pie.

Crunchy Taco Cups

Crunchy Taco Cups

How to make skillet s’mores.

How to make skillet s’mores.