Brød

Collection by Kirsten Junker

12 
Pins

One-Hour Dinner Rolls - Cooking Classy

Dinner Rolls - perfectly soft and fluffy and ready from start to finish in 1 hour! No more waiting forever for dough to rise! These dinner rolls have the

Peinirli

·
84 reviews
·
15.5 hours
·

Her får du en anderledes opskrift på pizza, nemlig opskrift på peinirli. En lækker ubådsformet pizza med kartoffel, mozzarella. pesto og serranoskinke.

Store og bløde kærnemælksboller – Mummum.dk

Store og Bløde Kærnemælksboller - Den Bedste Opskrift | Mummum.dk

·
99 reviews
·
3 hours
·

Nem opskrift på verdens bedste kærnemælksboller, som vi også kalder for bamseboller. De er uden nogen form for kerner, så de er også de perfekte fødselsdagsboller. Det er de nemmeste boller, da de kun skal hæve én gang, hvor mange andre opskrifter skal hæve over to omgange.

Aspargesstænger - Sprøde Asparges Med Butterdej Og Parmesan - Aspargesstænger, som er pakket ind i butterdej og bagt med parmesan, indtil sprøde er en himmelsk snack! De kan serveres som velkomstsnack til drinks, serveres på tapasbordet eller tages med på tur. #Asparges #Butterdej #Parmesan #Ost

Aspargesstænger - Sprøde Asparges Med Butterdej Og Parmesan

Aspargesstænger - Sprøde Asparges Med Butterdej Og Parmesan - Aspargesstænger, som er pakket ind i butterdej og bagt med parmesan, indtil sprøde er en himmelsk snack! De kan serveres som velkomstsnack til drinks, serveres på tapasbordet eller tages med på tur. #Asparges #Butterdej #Parmesan #Ost

verdens bedste vafler. Sprøde, søde. Nem opskrift. Smagen af barndom.

Verdens bedste vafler. Sprøde, søde. Nem opskrift på klassiske vafler.

Søde og sprøde vafler- de bedste af slagsen. Herhjemme elsker vi de søde, sprøde minikager

verdens bedste havregrynskager synes jeg. De er så nemme at lave.

verdens bedste Havregrynskager. Seriøst de er så gode de her. Jeg har bagt dem siden jeg var barn og de slår aldrig fejl. Børnene kan være med

Lækker kanelremonce til kanelsnegle - fungerer perfekt med dej fra Arla. Og smart med springform.

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter — Sesam, Sesam

Det her har jeg længe gået og drømt om: Kanelsnegle med masser af dejligt fyld, en svampet dej og ingen tørre kanter. Det er lidt som om, at de her kanelsnegle ikke helt kommer til deres ret på mine billeder. Jeg mener det virkeligt. Som jeg sidder her med en snasket kanelsnegl i min ene hånd ​og d

Får nogle år siden var jeg inviteret til bagekursus med Claus Meyer af min søde svigermor. Her fik jeg den bedste opskriftbog på brød, som jeg nogensinde har ejet. Den indeholder så mange gode opsk…

Meyers sprøde ciabatta brød

Får nogle år siden var jeg inviteret til bagekursus med Claus Meyer af min søde svigermor. Her fik jeg den bedste opskriftbog på brød, som jeg nogensinde har ejet. Den indeholder så mange gode opsk…

Lækre og nemme koldhævede, italienske boller

Lækre og nemme koldhævede, italienske boller

Min skønne søster har været så venlig at gøre mig opmærksom på denne opskrift på koldhævede boller- og det er jeg hende meget taknemmelig for! De er nemlig super gode til morgenbrød, til madpakken og de er bare så nemme at lave. Hendes opskrift har jeg kun ændret en lille smule: Ca. 14 boller 20 g gær 7 dl vand 1 spsk groft havsalt 1 spsk olivenolie 400 g italiensk hvedemel 450 g hvedemel Gæren røres ud i vandet, hvorefter salt og olie tilsættes. Under omrøring tilsættes også melet, lidt…

Jeg har sagt det før, nu siger jeg det igen. Det bedste brød bages i Rømertopf eller stegeso – ja lad os bare kalde det verdens bedste brød. Læs mere... Brød bagt i rømertopf

Jeg har sagt det før, nu siger jeg det igen. Det bedste brød bages i Rømertopf eller stegeso – ja lad os bare kalde det verdens bedste brød. Læs mere... Brød bagt i rømertopf

Verdens nemmeste pitabrød – foodinmybelle

Verdens nemmeste pitabrød

Jeg har aldrig før bagt mine egne pitabrød, da jeg troede, det var alt for kompliceret at få dem så flotte og hule. Det skal dog vise sig, at jeg tog fejl! Jeg fandt en nem opskrift og e…

Sprøde rundstykker

Perfekte og sprøde rundstykker - Vores Opskrifter

Perfekte Rundstykker skal være sprøde og luftige. Hjemmebagte boller er gode, men i weekenden er det altså godt med et rigtigt rundstykke.