Ost

Collection by Jonna Kristensen • Last updated 5 weeks ago

8 
Pins
 • 
11 
Followers
Nødder i sirup er en sød og salt blanding. Rist dine tiloversblevne nødder, hak dem, og tilsæt sirup. Hurtigt og let! Server nødder i sirup til ostebordet. Pickles, Tapas, Sweet Tooth, Snacks, Brunch, Desserts, Danish, Blog, Syrup

Nødder i sirup er en sød og salt blanding. Rist dine tiloversblevne nødder, hak dem, og tilsæt sirup. Hurtigt og let! Server nødder i sirup til ostebordet.

Brie og blåskimmelost opskrift med frugt og sirup - se her Dessert Recipes For Kids, Healthy Dessert Recipes, Desserts, Brie, Strawberry Pretzel, Organic Maple Syrup, Granola Bars, Saveur, Charcuterie

Brie og blåskimmelost opskrift med frugt og sirup - se her

Fint ser det ud, og godt smager det. Nærmest som en lagkage af ost. Du kan også bruge andre oste, hvis du ønsker at skifte brie og blåskimmel ud.

  Lchf, Pesto, Tapas, Cheesecake, Brunch, Sweets, Snacks, Cooking, Food

Figenkompot med portvin - Ostesnak

En nem og hurtig figenkompot med portvin. Passer fortrinligt til de fleste oste. Få opskriften og mange andre opskrifter på www.ostesnak.dk.

  Brie, Tapas, Cheese, Recipes, Recipies, Recipe, Food Recipes

Ovnbagt brie med rosmarin, hvidløg og hvidvin | Dessert | Persilles blog

En rigtig lækkerbidsken som kan spises både som forret, dessert, til ostebord og natmad - og natmad var lige præcis, hvad vi fik den ovnbagte brie til idag. Vi havde spist stor frokost og var ikke sultne til aftensmad, så det blev altså til natmad i stedet. Jeg gider altså ikke stå og skræll

Brie opskrift med tranebærcremeost og klementiner - se her Buffet, Brie, Brunch, Tapas, Food And Drink, Birthday Cake, Cheese, Cookies, Sweet

Brie opskrift med tranebærcremeost og klementiner - se her

Brie med tranebær vendt med smøreost og klementiner. Servér med godt brød og du har en lækker ret til brunch, forret eller andet. Klik her og se opskriften

  Lchf, Camembert Cheese, Dairy, Fest, Grill

Opskrift: Bagt brieost med timian og hvidløg

I august måned agerede vi grill-assistance til en fest hos nogle grillvenner vi har lært at kende gennem Weberklubben, og som hjalp med grilleriet til Bonussønnens konfirmation. Til gengæld blev vi inviteret til mad en aften i november (hej O og S, hvis i læser med!), og her fik vi som forret en grillet/bagt brieost til forret - osten var "fodret" med hvidløgsfed, timiankviste og rødvin, og så dyppede man ellers ristet flute ned i den smeltede ost. Selvom Lækkermåsen ikke er specielt glad…