Mørbradbøffer i flødesovs med bløde løg og bacon - overlækker mormormad - og så er det LCHF-venligt. Ja tak! Opskrift her: Madbanditten.dk

Mørbradbøffer i flødesovs med bløde løg og bacon - overlækker mormormad - og så er det LCHF-venligt. Ja tak! Opskrift her: Madbanditten.dk

Her serveret med kartoffelmos.

Jægergryde - Opskrift på jægergryde

Her serveret med kartoffelmos.

Svensk mørbrad med hasselback-kartofler………

Svensk mørbrad med hasselback-kartofler………

Mørbradgryde når det er allerbedst: mørt kød, cocktailpølser og champignon i en helt vidunderlig flødesovs.

Mørbradgryde

Mørbradgryde når det er allerbedst: mørt kød, cocktailpølser og champignon i en helt vidunderlig flødesovs.

Tacotærte - Mors Mad

Tacotærte - Mors Mad

Denne ret er en rigtig efterårstet. Mættende og med en god, kraftig smag. Lav en stor portion, så du har mad til et par dage - eller lav ...

Denne ret er en rigtig efterårstet. Mættende og med en god, kraftig smag. Lav en stor portion, så du har mad til et par dage - eller lav ...

Den elskede klassiker har fået et sundt twist og er blevet fyldt med herlige grøntsager og fedtfattig madlavningsfløde i stedet for den fuldfede af slagsen.

Sund svensk pølseret

Den elskede klassiker har fået et sundt twist og er blevet fyldt med herlige grøntsager og fedtfattig madlavningsfløde i stedet for den fuldfede af slagsen.

Saftigt og lækkert kyllingefarsbrød med finthakket rød peber og forårsløg. Så er det altså nemt at spise sundt.

Kyllingefarsbrød

Saftigt og lækkert kyllingefarsbrød med finthakket rød peber og forårsløg. Så er det altså nemt at spise sundt.

Små forlorne harer i fad med sauce ; Forloren hare. 4 pers. 450 gr hakket svinekød 1 løg, revet 1 æg ½ dl mælk 3 spsk havregryn – kan erstattes af 1-2 spsk hvedemel salt og peber 1 pk bacon i skiver Sauce. stegesky fra haren 1 dl madlavningsfløde 1 meljævning – rystet sammen af 1 spsk mel og ½ dl mælk eller vand lidt madkulør 1-2 tsk ribsgele – kan erstattes af sukker salt og peber

Små forlorne harer i fad med sauce ; Forloren hare. 4 pers. 450 gr hakket svinekød 1 løg, revet 1 æg ½ dl mælk 3 spsk havregryn – kan erstattes af 1-2 spsk hvedemel salt og peber 1 pk bacon i skiver Sauce. stegesky fra haren 1 dl madlavningsfløde 1 meljævning – rystet sammen af 1 spsk mel og ½ dl mælk eller vand lidt madkulør 1-2 tsk ribsgele – kan erstattes af sukker salt og peber

Pinterest
Søg