Anna Levin
More ideas from Anna
Denne lagkage har en skøn og frisk smag af sommer. Den er fyldt med lækre lette mousser af vanilje, jordbær og hvid chokolade og hyldeblomst.

Inspiration til lækker sommerlig fødselsdagslagkage

Kender du de små makronkager vi stornød i 80'erne og 90'erne? Du ved de små knasende, sprøde kager i muffinsforme, med konfekt/-marcipan-agtigmidte? Det er synd, at kagerne er gået i glemmebogen, de skal da findes frem igen :-) Tidligere på sommeren bagte jeg denne skønne variant: makronkager med rabarber - en total succes, hvor rabarberne gav en

Kender du de små makronkager vi stornød i 80'erne og 90'erne? Du ved de små knasende, sprøde kager i muffinsforme, med konfekt/-marcipan-agtigmidte? Det er synd, at kagerne er gået i glemmebogen, de skal da findes frem igen :-) Tidligere på sommeren bagte jeg denne skønne variant: makronkager med rabarber - en total succes, hvor rabarberne gav en

Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere.Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge:100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! )1 spsk kokosolie50 ml pean

Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere.Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge:100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! )1 spsk kokosolie50 ml pean

Gryderet med det hele

Gryderet med det hele