Lisa Johansen
Flere idéer fra Lisa
Den bedste opskrift på hyldeblomstsaft med masser af citron. (Recipe in Danish)

Den bedste opskrift på hyldeblomstsaft med masser af citron. (Recipe in Danish)

Opskrift på æble-havtorn marmelade

Opskrift på æble-havtorn marmelade

Jeg bruger havtorn sirup til flere ting. Oven på en is dessert er denne sur/søde sirup fantastisk. Oven på lidt blåskimmel ost, på yoghurten, på en fiskefrikadelle etc. Den kan også kommes i en sovs der lige mangler et eller andet. Denne opskrift er inspireret af en blog kollega Gastromad.dk som også elsker havtorn. 2 …

Jeg bruger havtorn sirup til flere ting. Oven på en is dessert er denne sur/søde sirup fantastisk. Oven på lidt blåskimmel ost, på yoghurten, på en fiskefrikadelle etc. Den kan også kommes i en sovs der lige mangler et eller andet. Denne opskrift er inspireret af en blog kollega Gastromad.dk som også elsker havtorn. 2 …

Sprøde pastaskaller med flyvefiskerogn

Sprøde pastaskaller med flyvefiskerogn

Opskrift - Oreos. Du får opskriften på de mest lækre hjemmelavede Oreos på bloggen. Lad mig advare... man kan godt gå hen og blive lidt afhængig af dem.

Opskrift - Oreos. Du får opskriften på de mest lækre hjemmelavede Oreos på bloggen. Lad mig advare... man kan godt gå hen og blive lidt afhængig af dem.

Saftige muffins med nougat

Saftige muffins med nougat

Saftige muffins med nougat

Saftige muffins med nougat

Take on Paul Hollywood's technical challenge with these baguettes - remember you're looking for a crunchy crust and a soft fluffy crumb

Take on Paul Hollywood's technical challenge with these baguettes - remember you're looking for a crunchy crust and a soft fluffy crumb

Bruschetta med brie og hindbær

Bruschetta med brie og hindbær

Disse små velkomstsnacks er tæt på uimodståelige, så lav endelig rigeligt af dem. Hvis du ikke er så glad for blåskimmelost, så smager hapserne også skønt med gedeost. Kan du heller ikke lide gedeost, så mon ikke at brie også kunne være et værdigt alternativ - det må komme an på en p....

Disse små velkomstsnacks er tæt på uimodståelige, så lav endelig rigeligt af dem. Hvis du ikke er så glad for blåskimmelost, så smager hapserne også skønt med gedeost. Kan du heller ikke lide gedeost, så mon ikke at brie også kunne være et værdigt alternativ - det må komme an på en p....