Learn how to make a piping bag out of parchment paper. Parchment paper pastry bags are perfect for cake decorating, especially piping small details, fine lines, writing without a tip, stringwork and for whenever small amounts of royal icing, buttercream or melted candy are needed.

Learn how to make a piping bag out of parchment paper. Parchment paper pastry bags are perfect for cake decorating, especially piping small details, fine lines, writing without a tip, stringwork and f (Chicken Breastrecipes Simple)

Bagning med Budget mm.: Lækker bradepandekage - med rabarber, kokos og hvid chokolade

Baking with Budget etc .: May 2015 - Tasty cake from the Cake Pan - with rhubarb, coconut and white chocolate

Rhubarb mousse, strawberry gelee, white chocolate chantilly and chopped pistachios

Rhubarb mousse, strawberry gelee, white chocolate chantilly and chopped pistachio

risalamande cheesecake i glas

My Place for Cakes - Risalamande cheesecake in glass dishes (recipe in Danish)

Ris a la mande - som kage. Ja det lyder måske lidt underligt men ikke desto mindre er det ret så lækkert - og en lidt flottere måde at servere sin ris a la mande. Denne ris a la mande kage er med en krydret brunkagebund, ris a la mande mousse med citrongræs og kardemomm

Ris a la mande kage med brunkagebund og passionsfrugt - Pilens Køkken

Mandel og kirsebærlagkage med marcipanbånd: en perfekt julefrokostkage

Mandel og kirsebærlagkage med marcipanbånd: en perfekt julefrokostkage

bailey fromage

Bailey fromage

Bailey Dessert, Baileys, Bailey Mousse, Dessert Drinks, Sweet Cakes, Tapas Menu, Tapas Recipes, Recipies, Danish Food

Drømmedessert: Chokolademousse, saltkaramelmousse og et hint af Zacapa - Copenhagen Cakes

Drømmedessert: Chokolademousse, saltkaramelmousse og et hint af Zacapa - Copenhagen Cakes

Weekenden er på trapperne, og jeg synes, at den skal smage af hindbærmousse. Denne her! Forkæl jer selv, familien og vennerne med denne stjernesimple, vanvittigt lækre og ditto farvefine hindbærmousse

Farvefin hindbærmousse med knas (Anne au Chocolat)

BROWNIEKAGE MED JORDBÆR MOUSSE

BROWNIEKAGE MED JORDBÆR MOUSSE

En 3 i 1-dessert – med tre slags cremer af hhv. mørk, lys og hvid chokolade og Kahlúa, Baileys og Cointreau … ikke ligefrem en lille frisker oven på en større middag, men det er jo ikke altid friskhed, man går efter, når man når til desserten.

En 3 i 1-dessert – med tre slags cremer af hhv. mørk, lys og hvid chokolade og Kahlúa, Baileys og Cointreau … ikke ligefrem en lille frisker oven på en større middag, men det er jo ikke altid friskhed, man går efter, når man når til desserten.

Pinterest
Search