En nem og superlækker kartoffel, som gør det godt som tilbehør til rødt kød og vildt. Opskriften giver ca. 15 "ruder" - beregn 2 pr....

Nem og superlækker kartoffel, god som tilbehør til rødt kød og vildt.

Denne græskarmos er noget af det lækreste, jeg længe har smagt. Den salte parmesan er et perfekt match til det søde græskar, konsistensen er blød og rar, og det er bare comfort food for alle pengen...

Græskarmos med parmesan og timian - lækkert alternativ til kartoffelmos

Kartofler er ikke det, der tager længst tid, men de kan blive lidt kedelige som tilbehør. Indtil de nye kartofler kommer frem, er en kartoffelkage dejlig som lidt afveksling. Kartoffelkager er nemm…

Kartofler er ikke det, der tager længst tid, men de kan blive lidt kedelige som tilbehør. Indtil de nye kartofler kommer frem, er en kartoffelkage dejlig som lidt afveksling. Kartoffelkager er nemm…

Det er sæson for spidskål lige nu og det er jo helt perfekt, for så kan man nemlig trylle spidskåls-lækkerier i lange baner jo. Stuvet spidskål, coleslaw, spidskål med serranoskinke eller, som du skal høre om i dag, en lækker ovnbagt æggekage med spidskål og bacon.

Det er sæson for spidskål lige nu og det er jo helt perfekt, for så kan man nemlig trylle spidskåls-lækkerier i lange baner jo. Stuvet spidskål, coleslaw, spidskål med serranoskinke eller, som du skal høre om i dag, en lækker ovnbagt æggekage med spidskål og bacon.

Lav en lækker sennepsdressing, vend en pose rodfrugter heri, bag i ovnen og vupti har du søde sprøde ovnbagte rodfrugter

Lav en lækker sennepsdressing, vend en pose rodfrugter heri, bag i ovnen og vupti har du søde sprøde ovnbagte rodfrugter

Tunmousse, sprødt rugbrød, ærtepure, ærter.

Tunmousse, sprødt rugbrød, ærtepure, ærter.

Jeg elsker hummus, men det tager tid når kikærterne først skal udblødes og koges. Denne edamame hummus tager max et kvarter at lave, den indeholder den langt færre kulhydrater end almindelig hummus og så har den den skønneste lysegrønne farve. Man kan faktisk godt tro at det var helt almindelig hummus, for den smager nemlig...Read More »

Jeg elsker hummus, men det tager tid når kikærterne først skal udblødes og koges. Denne edamame hummus tager max et kvarter at lave, den indeholder den langt færre kulhydrater end almindelig hummus og så har den den skønneste lysegrønne farve. Man kan faktisk godt tro at det var helt almindelig hummus, for den smager nemlig...Read More »

Sæt maden i ovnen om morgenen, og den er klar, når du kommer hjem og skal spise! Denne okse-gryderet kaldes også daube a la Provence. Daube er en klassisk gryderet fra Frankrig, som er perfekt til de kolde vintermåneder.

Okse-gryderet med rodfrugter og svampe

I virkeligheden har jeg aldrig været særlig vild med boller i karry – og jeg havde derfor heller aldrig gættet på, at årets første opskrift fra min side skulle blive BOLLER I KARRY! Og så var det oven i købet min første gang – men absolut ikke den sidste, var hele familien enige om :)... Read More »

Boller i karry på den fede måde - Mine bedste LCHF opskrifter

Denne ret er en rigtig efterårstet. Mættende og med en god, kraftig smag. Lav en stor portion, så du har mad til et par dage - eller lav ...

Denne ret er en rigtig efterårstet. Mættende og med en god, kraftig smag. Lav en stor portion, så du har mad til et par dage - eller lav ...

Krydret oksekød med ris og cremet peberfrugtsauce - Opskrift fra Skagenfood.dk

Krydret oksekød med ris og cremet peberfrugtsauce - Opskrift fra Skagenfood.dk

Blomkålsbrød/pandekage/snack Jeg ved ikke lige hvad jeg skal kalde de fancy blomkålsklatter, jeg fik kreeret i dag. Men lækre er de :) ...

Blomkålsbrød/pandekage/snack Jeg ved ikke lige hvad jeg skal kalde de fancy blomkålsklatter, jeg fik kreeret i dag. Men lækre er de :) ...

Her er en ret som smager skønt af det indiske køkken, den mætter rigtig godt og har en cremet og fyldig konsistens. En indisk dahl er oprindelig en vegetarisk ret, men i versionen her er der tilsat lidt kylling. Kyllingen er trukket fra hinanden, efter den er kogt, hvilket giver en virkelig god konsistens til …

Her er en ret som smager skønt af det indiske køkken, den mætter rigtig godt og har en cremet og fyldig konsistens. En indisk dahl er oprindelig en vegetarisk ret, men i versionen her er der tilsat lidt kylling. Kyllingen er trukket fra hinanden, efter den er kogt, hvilket giver en virkelig god konsistens til …

Pinterest
Search