Indretning

Collection by Jane Lønstrup • Last updated 10 days ago

167 
Pins

Bilthoven 2

Interieurontwerp: Diana Fotografie: Eelco eelcohofstra.nl

Byg nyt hus | Byg din drømmebolig | Galleri

Stadshem Fastighetsmäkleri - Hem med Historia

På Stadshem fastighetsmäkleri arbetar vi med de bostäder vi själva älskar – i gamla gedigna byggnader med personlighet, själ och historia.

8 overdådige badeværelser, du kan drømme dig væk til

Trækar, prismekroner, antikke klinker, stjernekig - disse badeværelser har det hele. Giv dig selv lov til at drømme, måske en dag ...

M-line køkken rene linjer i massiv træ

M-line køkkenet fra Tvis Køkkener er fremstillet i et klassisk og elegant design, der ikke har udløbsdato. Designet er skarpt og elegant på samme tid. Et kvalitetskøkken tilpasset dig og dit hjem.

Det perfekte grå-hvide hjem med plads til liv og leg

Ugens instagrammer er norske Siv, som har skabt sig et smukt, grå-hvidt hjem med fantastiske børneværelser og en utroligt gennemført stil.

Beautiful New Garden Planters for Summer 2017

Showcase the work you’ve put into your Spring gardening with our new garden planters! Available in a variety of designs, these pieces add visual appeal to a front door space, a patio, or an o…

Lieblingsfarbe Grau | Schweizer Illustrierte

Wer mit Grau nur Tristesse verbindet, der wird nach dieser Galerie Augen machen. Zeitlos, elegant, unkompliziert: Die Farbe mit dem Langweiler-Image kann in Wirklichkeit so einiges …

Homepage - Koch Køkken

Snedkerkøkkener der samler funktion, form og æstetik i tidløst nordisk design. Udført i naturmaterialer som patinerer smukt.

Come on in: My small bedroom

I sidste måned kunne man se mit lille soveværelse og jeg i Bolig Magasinets oktober nummer. Jeg havde måneden før haft besøg af Pia Olsen og fotograf Anitta Behrendt (som desuden har taget alle disse smukke billeder) til en soveværelses-sag til Bolig Magasinet. Disse billeder blev bragt i bladet, og jeg kan nu endelig vise…

En herskablejlighed på Østerbro skabt til et nyt familieliv

Intet er overladt til tilfældigheder i Anthony Aconis' lejlighed, som er modelleret til at skabe de perfekte rammer til netop det liv, som han har valgt at leve.

105 forskjellige Jotunfarger

105 hjem malt med forskjellige farger fra Jotun.

Køkkenbordplade i beton indrettet med træmaterialer

Få gode ideer til indretning af køkkenet med en betonbordplade sammen med materialer i træ. En rustik og industriel køkkenindretning der er unik.

Sådan skaber du hygge i stuen

Den lyse stue i Søllerød savnede liv, hygge og stemning. Så fik familien besøg af vores stylist og to nye farver på væggene. Nu er stuens hyggefaktor i top.

3 finaste lägenheterna på Hemnet just nu

Två sekelskiftespärlor i Göteborg och en lägenhet i modern tappning i centrala Stockholm. Här är veckans favoriter från Hemnet!