Jonas Lehmann
More ideas from Jonas
WaldemarsonBerglund Arkitekter – arkitektur_en

This archetypal Swedish building form shaped like a Monopoly house serves as an artists studio with a simple plywood interior and massive skylights to let in natural sunlight. Architecture Photo by Waldemarson Berglund Arkitekter by dwellmagazine

Kontor

This room is currently the living room. We need to move our office to the main level of our house for a variety of reasons and want to use the unused living room. The room is open to the rest of the house and open to the front door I'd like it to loo

B L O O D A N D C H A M P A G N E » INSPIRATION #303

I would LOVE to someday transform our back shed into an art studio with lots of natural light! [A backyard painting studio in Williamsburg. (this is a good idea: a small shed with windows and french doors for walls to let in light)]