Planter

Collection by Jette Skodborg • Last updated 4 weeks ago

9 
Pins
List of best home remedies for ants. Getting rid of ants can be easier when you learn the proper methods. Do not use chemicals if you have children or pets. Learn how to kill ants naturally.

Myrer-hvordan fjerner man myrer uden gift? - HVERDAGENS ALMINDELIGHEDER

Myrer, er du blevet invaderet af dem, og kan du ikke slippe af med dem igen? Hvordan bekæmper og fjerner man myrer både udenfor og inde i huset, måske i dit køkken. Kan man undgå gift og fjerne myrer helt naturligt?

Sådan laver du nemt nye pelargonie stiklinger

Sådan laver du nemt nye pelargonie stiklinger

Sådan laver du nemt nye pelargonie stiklinger

Beskæring af hindbær giver flere og bedre bær. - VarmKaffe.dk

Beskæring af hindbær på den rigtige måde, giver både flere bær og en længere sæson. De sene efterårs hindbær er tilmed uden orm.

Er din Pilea Peperomioides bar forneden?

Er din Pilea Peperomioides bar forneden?

Simpelt og nemt højbed for dummies og andet godtfolk – – EksperimenteL –

Simpelt og nemt højbed for dummies og andet godtfolk

Behøver dit højbed ikke være noget der er taget ud af Bo Bedre eller XL-byg’s professionelle sider, så kan du meget hurtigt lave et selv. Højbedet hér er placeret direkte på jorden hvor det s…

  Green, Flora, Plants, Garden, Green Garden, Vegetable Garden, Planters

Få masser af lækre bærbuske i din have

Ribs, hindbær, brombær og stikkelsbær i supermarkederne har sjældent den intense smag af sommer, som bær fra dine egne buske kan få. Og så kan bærbuskene også anvendes som prydbuske hvor som helst i haven.

  Diy Garden, Plants, Garden, Leaves, Pot, Plant Leaves, Hydrangea, Planters, Flowers

Formering af hortensia hydrangea

Min hortensia hydrangea blomstrer SÅ smukt. Jeg vil gerne have flere planter, så jeg kan få et stort bed med denne fine plante. Blomsterskuddene kan ikke bruges til formering. Men der er andre skud, som ikke har blomsterknopper og de er gode til stiklinger. Skuddene klippes af lige under et bladpar. De to nederste blade fjernes, så stiklingen kan plantes i potten, således at ingen blade rører ved jorden. De to nederste blade er fjernet. Det lille topskud fjernes. Klip Nu er der kun to blade…

  Planters, Garden

Hvidløg | Grønne Sager

Du kan gendyrke hvidløg på to måder. Den ene er hurtig og den anden er langsom. Den hurtige giver spirer, som man kan smovse, mens den langsomme laver ét fed hvidløg om til et helt hvidløg. Her får du to guides: Til den hurtige og den langsomme. Den hurtige Den hurtige måde at gendyrke hvidløg … Læs videre "Hvidløg"

  Plants, Seedlings, Grafting, Geraniums, Garden Inspiration, Planters, Flowers, Gardening Tips

Hjemmelavede pelargonier

Pelargonier er normalt sommerblomster i Lotte Bjarkes have, men hun har en speciel pelargonie, som allerede står med et par blomsterskærme nu. Den har oven i købet givet lidt "familieforøgelse".