Grøn kartoffelsalat med krydderurtedressing (Recipe in Danish)

Grøn marineret kartoffelsalat med ærter

- Grøn kartoffelsalat med krydderurtedressing - Green Potato Salad with herb-capers-mustard dressing

KARTOFFELDUTTER - bagt kartoffelmos. Så er jeg nået til ugens opskrift mine damer og herrer, bedre sent end aldrig jo. Fandt den her opskrift på en engelsk side, synes den ser ret lækker ud, har faktisk ikke selv prøvet den endnu - ENDNU! ;) DU SKAL BRUGE: 2kg kartofler (skrællede og kogte) 8 æggeblommer 75g. blødt s....

A delicious mashed potato mixture is made richer with egg yolks and then piped into mounds for individual servings! // Smaller portion: potatoes, 2 egg yolks, butter stick, 75 ml heavy cream

Kartofler i ovn. Kog kartoflerne. Mos dem på en bageplade, kom olie over og drys med krydderi. Bag 30 min. På 180 grader. Vend kartoflerne og drys med forårsløg, feta og evt. Bacon. Bag yderligere 20 min.

Kartofler i ovn. Kog kartoflerne. Mos dem på en bageplade, kom olie over og drys med krydderi. Bag 30 min. På 180 grader. Vend kartoflerne og drys med forårsløg, feta og evt. Bacon. Bag yderligere 20 min.

Kartoffelvulkaner Alle opskrifter er afprøvede og brugt af os selv. Nogle bruges tit og andre ikke. Nogle kunne børnene ikke eller vi har flyttet os smagsmæssigt.

Kartoffelvulkaner Alle opskrifter er afprøvede og brugt af os selv. Nogle bruges tit og andre ikke. Nogle kunne børnene ikke eller vi har flyttet os smagsmæssigt.

En lille variation af de kendte hasselback kartofler - her brugte jeg gulerødder - de bliver dejligt søde og bløde ..... Du skal bruge: g...

En lille variation af de kendte hasselback kartofler - her brugte jeg gulerødder - de bliver dejligt søde og bløde ..... Du skal bruge: g...

Franskmændene er supergode til at lave gratiner af enhver art. Denne er en rigtig klassiker med smæk på løg- og hvidløgssmagen

Franskmændene er supergode til at lave gratiner af enhver art. Denne er en rigtig klassiker med smæk på løg- og hvidløgssmagen

Pikantbagt kartoffelmos

Pikantbagt kartoffelmos

Kartoflerne skrælles og skæres i små tern, løget hakkes fint. Alle ingredienser blandes og fyldes i smurte timbaleforme. Bages ca. 1 time ved 150 grader C. alm. ovn.

Kartoflerne skrælles og skæres i små tern, løget hakkes fint. Alle ingredienser blandes og fyldes i smurte timbaleforme. Bages ca. 1 time ved 150 grader C. alm. ovn.

bagekartoflerne skrælles og rives groft. Porren renses og skæres i fine tern. Alle ingredienserne blandes og hældes i et smurt og ovnfast fad, bages i ovn ved 190 grader C. alm. ovn i ca. 30 mi

bagekartoflerne skrælles og rives groft. Porren renses og skæres i fine tern. Alle ingredienserne blandes og hældes i et smurt og ovnfast fad, bages i ovn ved 190 grader C. alm. ovn i ca. 30 mi

Pinterest
Search