Grøntsager

Collection by Jette Boysen

74 
Pins
Hasselback gulerødder

Hasselback gulerødder

En lille variation af de kendte hasselback kartofler - her brugte jeg gulerødder - de bliver dejligt søde og bløde ..... Du skal bruge: gulerødder olie timian salt og peber Rens gulerødder og skær dem i 2 eller 3 stykker alt efter længden på gulerødderne - ca. en fingers længde skal de ca. være. Snit nu gulerødderne lige som når man laver hasselbackkartofler - pas på med at skære helt igennem. Pensl gulerødderne med olie og drys med timian og slat og peber. Bage i ovnen eller på grillen i…

Stegt spidskål med parmesan

3.8 / 5 ( 9 votes ) Det her er nok både noget af det mest simple og mest lækre tilbehør jeg har smagt. Det tager max 15 minutter at lave, det er sundt og mætter godt. Du skal kun bruge 4 ingredienser; spidskål, smør, salt/peber og parmesan. Spidskålen skæres over og steges på panden...Read More

Opskrift: Blomkåls-broccolifrikadeller | SØNDAG

Smagsfulde blomkåls-broccolifrikadeller | SØNDAG

Opskrift: Disse vegetariske blomkåls-broccolifrikadeller er både mættende og fyldt med smag - perfekte til en sund aftensmad

Bagte squash-sticks med parmesan

Der er ved at være noget stille online. Studentertid, festivaller, Roskilde, afslutning på jobs inden ferietid og nåhr ja, så dem der allerede dypper tæerne i vandkanten. Jeg er stadig plantet bag skærmen en uges tid, halvanden endnu. Med blæser på fuld tryk, iskaffe i koppen og en kold klud til panden. Ork, den hedebølge...Læs Mere

Blomkåls-røsti - den lækreste LCHF opskrift på røsti lavet med blomkål i stedet for kartoffel

Blomkåls-røsti - den bedste opskrift på røsti med blomkål

Blomkåls-røsti er jo Low Carb-verdenens svar på de gode kartoffelrøsti eller hashbrowns, og de er altså en ret så god erstatning, vil jeg sige. Disse er rigtig godt faste i det og har en god smag af ost og løg. Selve blomkålssmagen falder lidt i baggrunden. Jeg lavede dem i går, da jeg gik helt kold i arbejdet. Er det på en måde ikke rart at høre, at også jeg går helt kold i mit job ind imellem? Det er ikke, fordi jeg ikke er glad for mit arbejde, men nogle gange ryger jeg ud i sådan nogle…

Broccoli har virkelig aldrig smagt bedre. Ja, man glemmer faktisk helt, at det er broccoli, man spiser. Og så er de også nemme at lave. Mums! Hvem skal spise hapsere sammen med dig? Du skal bruge: Til ca. 15 hapsere 3 skalotteløg 350 g. frossen broccoli eller ca. 5 dl. 1 håndfuld persille 1 æg …

Nemme og sunde broccolihapsere med ost og rasp - Foodiefying

Broccoli har virkelig aldrig smagt bedre. Ja, man glemmer faktisk helt, at det er broccoli, man spiser. Og så er de også nemme at lave. Mums! Hvem skal spise hapsere sammen med dig? Du skal bruge: Til ca. 15 hapsere 3 skalotteløg 350 g. frossen broccoli eller ca. 5 dl. 1 håndfuld persille 1 æg …

Rosenkål i ovn – gratineret med nødder og ost

Lækre gratinerede rosenkål med nøddeagtig smag. Sundt og nemt grønt tilbehør

Spidskål i ovn er lækkert tilbehør, og en virkelig skøn måde at tilberede kålen på. I denne opskrift pensles spidskålen med en nem karryolie, og du kan se i videoen hvordan du skærer kålen ud og pensler den.

Spidskål i ovn er lækkert tilbehør, og en virkelig skøn måde at tilberede kålen på. I denne opskrift pensles spidskålen med en nem karryolie, og du kan se i videoen hvordan du skærer kålen ud og pensler den.

Blomkålsris med gurkemeje og krydderurter - opskrift på lækkert tilbehør

Blomkålsris med gurkemeje og krydderurter pynter på ethvert spisebord og så smager de bare hundrede gange mere spændende end de almindelige blomkålsris. Blomkålsris er jo super, synes jeg, men de fungerer bedst kamufleret i noget sovs. Disse blomkålsris med gurkemeje og krydderurter kan bedre fungere som selvstændigt tilbehør. Dvs. også uden sovs. Gurkemeje – en potent lille rod Gurkemeje er jo en potent lille rod. Gurkemeje fremhæves ofte for sine antiinflammatoriske effekter. Det er det…

Honning ristet gulerødder smager fantastisk til et godt stykke kød. De er lette at lave da de bare skal passe sig selv på stegepanden, du skal bare lige vende dem nogle gang, så kan du bruge tiden på noget andet imens. Gulerod er pæleroden af den forædlede plante Have-Gulerod, som er en meget udbredt afgrøde i store dele af verden. Gulerodens farve skyldes det store indhold af stoffet betacaroten, der i kroppen omdannes til A-vitamin. Gulerødder indeholder 2,8 g kostfibre pr. 100 g og hører…

Honning ristet gulerødder - Sundere kost

Honning ristet gulerødder smager fantastisk til et godt stykke kød. De er lette at lave da de bare skal passe sig selv på stegepanden, du skal bare lige vende dem nogle gang, så kan du bruge tiden på noget andet imens. Gulerod er pæleroden af den forædlede plante Have-Gulerod, som er en meget udbredt afgrøde i store dele af verden. Gulerodens farve skyldes det store indhold af stoffet betacaroten, der i kroppen omdannes til A-vitamin. Gulerødder indeholder 2,8 g kostfibre pr. 100 g og hører…

Blomkål bagt med flødeost, hvidløg og timian

Blomkål bagt med flødeost, hvidløg og timian

Nogen kalder også denne skønne blomkålsret for falske flødekartofler, fordi den smager lidt som flødekartofler. Det gør den såmænd også, men jeg synes allligevel, at det er lidt for meget falsk var…

Broccoli har virkelig aldrig smagt bedre. Ja, man glemmer faktisk helt, at det er broccoli, man spiser. Og så er de også nemme at lave. Mums! Hvem skal spise hapsere sammen med dig? Du skal bruge: Til ca. 15 hapsere 3 skalotteløg 350 g. frossen broccoli eller ca. 5 dl. 1 håndfuld persille 1 æg …

Nemme og sunde broccolihapsere med ost og rasp - Foodiefying

Broccoli har virkelig aldrig smagt bedre. Ja, man glemmer faktisk helt, at det er broccoli, man spiser. Og så er de også nemme at lave. Mums! Hvem skal spise hapsere sammen med dig? Du skal bruge: Til ca. 15 hapsere 3 skalotteløg 350 g. frossen broccoli eller ca. 5 dl. 1 håndfuld persille 1 æg …

Kartofler er ikke det, der tager længst tid, men de kan blive lidt kedelige som tilbehør. Indtil de nye kartofler kommer frem, er en kartoffelkage dejlig som lidt afveksling. Kartoffelkager er nemm…

Kartoffelkager og hamburgerryg

Kartofler er ikke det, der tager længst tid, men de kan blive lidt kedelige som tilbehør. Indtil de nye kartofler …