Luftigt og lækkert foccacia-brød med en sprød skorpe og en skøn smag af rosmarin og havsalt.

Focaccia brød – lækker opskrift

Luftigt og lækkert foccacia-brød med en sprød skorpe og en skøn smag af rosmarin og havsalt.

Lavede disse lækre gulerodsboller i weekenden til min familie og de blev spist med stor begejstring! Opskriften er ud fra hvad jeg lige havde i køkkenskabene og resultatet blev ret vellykket…

Langtidshævede gulerodsboller med græskar-, solsikkekerner og hørfrø

Verdens, uden tvivl, bedste surdejsfrie koldhævede boller

Verdens, uden tvivl, bedste surdejsfrie koldhævede boller

[gallery type=”rectangular” ids=”5252″] Når vi en sjælden gang køber morgenbrød hos bageren, så skal jeg altid have en håndværker, fordi jeg elsker det tykke lag med blå bir…

Håndværkere – Morgenbrød ligesom dem fra bageren bare meget bedre!

[gallery type=”rectangular” ids=”5252″] Når vi en sjælden gang køber morgenbrød hos bageren, så skal jeg altid have en håndværker, fordi jeg elsker det tykke lag med blå bir…

Italiensk brød med rosmarin og havsalt. Brødet er sprødt uden på og luftigt og lækkert indeni med masser af luftbobler. Se opskriften på italiensk brød her.

Italiensk brød med rosmarin og havsalt. Brødet er sprødt uden på og luftigt og lækkert indeni med masser af luftbobler. Se opskriften på italiensk brød her.

Tante Sød: Grovbirkes til en weekendmorgen:-)

Tante Sød: Grovbirkes til en weekendmorgen:-) uden kerner

En gang imellem er det rart med lette luftige boller bagt på hvedemel - få opskriften her

En gang imellem er det rart med lette luftige boller bagt på hvedemel - få opskriften her

Skønne fuldkornsboller, hvor den dobbelte hævning sikrer, at bollerne får en luftig konsistens.

Luftige fuldkornsboller

Skønne fuldkornsboller, hvor den dobbelte hævning sikrer, at bollerne får en…

Lækre grove boller med mange kerner. Bollerne holder sig friske længe, hvis du opbevarer dem på køl, og rister dem på brødrister, så sm...

Lækre grove boller med mange kerner. Bollerne holder sig friske længe, hvis du opbevarer dem på køl, og rister dem på brødrister, så sm...

De her hvidløgsbrød er de bedste jeg nogensinde har smagt. De er sprøde uden på, fordi osten bliver dejlig gylden og sååå bløde og gode indeni! De kan fryses og tages op når de skal bruges, og deje…

De her hvidløgsbrød er de bedste jeg nogensinde har smagt. De er sprøde uden på, fordi osten bliver dejlig gylden og sååå bløde og gode indeni! De kan fryses og tages op når de skal bruges, og deje…

- eller bare madpakkebrød med squash Ja du bestemmer helt selv, hvad du vil kalde dem, men min lille OCD-ven kan godt lide, når navn...

- eller bare madpakkebrød med squash Ja du bestemmer helt selv, hvad du vil kalde dem, men min lille OCD-ven kan godt lide, når navn...

Rustikke-manitoba-stykker

Rustikke-manitoba-stykker

Lav et smukt fletbrød med masser af skøn pesto-smag.

Fletbrød med pesto

Lav et smukt fletbrød med masser af skøn pesto-smag.

Lækre kardemommeboller, der bages i 15 minutter ved 195 grader varmluft. Pensl bollerne med sammenpisket æg, flæk dem - og nyd bollerne smurt med smør. Kardemommebollerne er gode til fødselsbordet. Foto: Guffeliguf.dk.

Lækre kardemommeboller, der bages i 15 minutter ved 195 grader varmluft.

lavas-brød-opskrift-tyrkisk-brød-opskrift-tyrkisk-fladbrød-opskrift

lavas-brød-opskrift-tyrkisk-brød-opskrift-tyrkisk-fladbrød-opskrift

Pinterest
Search