Everyone loves crescent dogs especially when they're put together in a festive wreath! This 3-ingredient Crescent Dog Pull-Apart Wreath takes minutes to put together and is a guaranteed holiday hit! All of your guests and family will be coming back for seconds on this fun Christmas appetizer.

Crescent Dog Pull-Apart Wreath

Everyone loves crescent dogs especially when they're put together in a festive wreath! This Crescent Dog Pull-Apart Wreath takes minutes to put together and is a guaranteed holiday hit! A (Ingredients Recipes Dinner)

Fremragende pølsehorn, der ovenikøbet er sundere, fordi de er bagt med grøntsager og fuldkornsmel. Perfekt i madpakken, til frokost eller som en nem aftensmad.

Sunde pølsehorn

Fremragende pølsehorn, der ovenikøbet er sundere, fordi de er bagt med grøntsager og fuldkornsmel. Perfekt i madpakken, til frokost eller som en nem aftensmad.

Med pitabrød som bund er det ingen sag at bikse nogle virkelig lækre mini-pizzaer sammen. Brug dit yndlingsfyld eller lige det, du har i køleskabet.

Hurtige pizzaer på pitabrød

Med pitabrød som bund er det ingen sag at bikse nogle virkelig lækre mini-pizzaer sammen. Brug dit yndlingsfyld eller lige det, du har i køleskabet.

Rugbrødslommer med grøn æggesalat Lækkerier til madpakken

Ville nok gøre bollerne lidt mere grove, men god idé til madpakken

Sunde chiaboller. Ingredienser 2 æg 1 stor gulerod 1 tsk chiafrø 1 spsk økologisk kokosmel 1 dl økologisk affedtet mandelmel 1/5 dl havregryn 1 tsk frisk revet ingefær En håndfuld solsikkekerner Lidt bagepulver Fremgangsmåde Tænd ovnen på 175 grader. Guleroden rives på rivejern i ønskede størrelse. Bland sammen med resterende ingredienser. Rør dejen godt sammen. Form dejen til boller på en bageplade Bages i 20 minutter.

Sunde chiaboller. Ingredienser 2 æg 1 stor gulerod 1 tsk chiafrø 1 spsk økologisk kokosmel 1 dl økologisk affedtet mandelmel 1/5 dl havregryn 1 tsk frisk revet ingefær En håndfuld solsikkekerner Lidt bagepulver Fremgangsmåde Tænd ovnen på 175 grader. Guleroden rives på rivejern i ønskede størrelse. Bland sammen med resterende ingredienser. Rør dejen godt sammen. Form dejen til boller på en bageplade Bages i 20 minutter.

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem…

Nemme morgenboller med kerner

Boller op, boller ned, boller i min mave. I morges bagte jeg disse meget nemme…

Nemme skyr-boller med gulerod

Nemme skyr-boller med gulerod (carrotstick.dk)

Pinterest
Search