Irsk luksus lam fra John Stone Beef

Prøv vores irske lam med sødme og saft. Alt lam hos Jelling Naturkød kommer fra John Stone som får lam fra Irlands bedste slagterhuse. John Stone sørger for at kvaliteten altid er af aller højeste prioritet. Kun de bedste dyr bliver udvalgt, og udskæringen bliver udført med præcision for at opnå den bedste kvalitet. Dyrene går på græsning og nyder det frie liv. Kødet er modnet i optil 10 dage på køl, og er derfor meget smagfuldt og mørt når det kommer ud til dig!
8 Pins9 Følgere
Luksus lammeculotte fra John Stone. Rids fedtlaget og fyld med hvidløg og friske krydderurter. Lammeculotterne er nu klar til at komme på grillen eller i ovnen.

Luksus lammeculotte fra John Stone. Rids fedtlaget og fyld med hvidløg og friske krydderurter. Lammeculotterne er nu klar til at komme på grillen eller i ovnen.

Klik dig ind på shoppen og køb dit påskelam. Vi har verdens bedste lam fra det grønne Irland til vanvittige påskepriser. http://www.jellingnaturkod.dk/shop/lam-38c1.html

Klik dig ind på shoppen og køb dit påskelam. Vi har verdens bedste lam fra det grønne Irland til vanvittige påskepriser. http://www.jellingnaturkod.dk/shop/lam-38c1.html

Super møre og saftige luksus lammeculottestege klar til servering. Velbekomme!

Super møre og saftige luksus lammeculottestege klar til servering. Velbekomme!

MUMS! Mør, saftig og smagfuld luksus lammekølle klar til servering! Velbekomme

MUMS! Mør, saftig og smagfuld luksus lammekølle klar til servering! Velbekomme

Fyld lammekøllen med Jelling Naturkøds BBQ sauce, snør den til med husholdningssnor og grill den ved indirekte varme i ca. 1 time og 30 minutter. Lad den trække et kvarter inden servering.

Fyld lammekøllen med Jelling Naturkøds BBQ sauce, snør den til med husholdningssnor og grill den ved indirekte varme i ca. 1 time og 30 minutter. Lad den trække et kvarter inden servering.

Rødvinsmarineret luksus lammekølle fra John Stone Beef. Snit små lommer i fedtet, som du fylder med hvidløg og friske krydderurter, hæld til sidst en halv flask god og kraftig rødvin ved og lad kødet stå og marinere natten over.

Rødvinsmarineret luksus lammekølle fra John Stone Beef. Snit små lommer i fedtet, som du fylder med hvidløg og friske krydderurter, hæld til sidst en halv flask god og kraftig rødvin ved og lad kødet stå og marinere natten over.

Luksus lammeskanke fra John Stone Beef klar til at komme i ovnen på en bund af lækre rodfrugter, hvidløg og friske krydderurter.

Luksus lammeskanke fra John Stone Beef klar til at komme i ovnen på en bund af lækre rodfrugter, hvidløg og friske krydderurter.

Luksus lammeskank fra John Stone Beef tilbredt i ovnen på en bund af lækre rodfrugter.

Luksus lammeskank fra John Stone Beef tilbredt i ovnen på en bund af lækre rodfrugter.


Flere idéer
Lammekølle med krydderurter, grov tzatziki og bagte tomater

Lammekølle med krydderurter, grov tzatziki og bagte tomater

Lammeculotte med saltbagte kartofler

Lammeculotte med saltbagte kartofler

Lammekølle fyldt med feta og friske krydderurter + tzatziki

Lammekølle fyldt med feta og friske krydderurter + tzatziki

En lækker og grillet lammekrone, der altid bliver mør og saftig uden at være rød i kødet. Lammekronen skal grilles i 25 minutter ved indirekte varme, og derefter pakkes ind i sølvpapir. Foto: Guffeliguf.dk.

En lækker og grillet lammekrone, der altid bliver mør og saftig uden at være rød i kødet. Lammekronen skal grilles i 25 minutter ved indirekte varme, og derefter pakkes ind i sølvpapir. Foto: Guffeliguf.dk.

Lammekølle med bagte rodfrugter 4

Lammekølle med bagte rodfrugter 4

I stegeso bliver lammekøllen nemt helt perfekt. Og du behøver ikke røre en finger, mens den steges. Imponerende til gæstemiddage, smagsmæssigt som visuelt.

Lammekølle i stegeso

I stegeso bliver lammekøllen nemt helt perfekt. Og du behøver ikke røre en finger, mens den steges. Imponerende til gæstemiddage, smagsmæssigt som visuelt.

Lammeculotte med tzatzikicreme, bagte krydderkartofler og tomatlasagne 4

Lammeculotte med tzatzikicreme, bagte krydderkartofler og tomatlasagne 4

stegt lammeculotte - husk at skære den på tværs af fibrene.

Stegt lammeculotte

stegt lammeculotte - husk at skære den på tværs af fibrene.

Lammeculotte

Lammeculotte

Det er ikke tit, jeg laver lam. Jeg synes, det er dyrt og svært at få fat i, og det er egentlig ærgerligt, for det smager jo virkelig dejligt og er en skøn afveksling til børnefamiliens mange variationer over hakket oksekød. I går på vej hjem fra sommerhus, stoppede vi i en Netto for ligeLæs mere

Det er ikke tit, jeg laver lam. Jeg synes, det er dyrt og svært at få fat i, og det er egentlig ærgerligt, for det smager jo virkelig dejligt og er en skøn afveksling til børnefamiliens mange variationer over hakket oksekød. I går på vej hjem fra sommerhus, stoppede vi i en Netto for ligeLæs mere

Pinterest
Søg