Jette Eghammer
More ideas from Jette
Jeg er de senere år blevet ret så begejstret for indisk mad. I mange år havde jeg ellers bildt mig selv ind at det ikke var noget for mig. En del af det kommer helt sikkert fra min mor, som altid har sagt at det var forbundet med dårlig kvalitet og dårlig hygiejne. Præcis hvad der ligger t....

Onion bhajis - sprød indisk snack (vegansk) - With love and sugar

Disse burgerbøffer er nemme at lave, og så er de dyrevenlige, for de er baseret på kidneybønner.

Disse burgerbøffer er nemme at lave, og så er de dyrevenlige, for de er baseret på kidneybønner.

Dette er frikadellerne til alle vegetarer og veganere der gerne vil overbevise deres omgangskreds om at vegansk mad er lækkert!

Dette er frikadellerne til alle vegetarer og veganere der gerne vil overbevise deres omgangskreds om at vegansk mad er lækkert!

Dette er en nem og lækker opskrift, som uden tvivl kan erstatte de sædvanlige kødfrikadeller(-bøffer) for en kødspiser, uden at vedkommende vil tænke et sekund over, at de er lavet af lækre vegetab…

Dette er en nem og lækker opskrift, som uden tvivl kan erstatte de sædvanlige kødfrikadeller(-bøffer) for en kødspiser, uden at vedkommende vil tænke et sekund over, at de er lavet af lækre vegetab…

Grøn kartoffelsalat med krydderurtedressing. Server varm eller kold. Sundt tilbehør til grill. Nem skrub-af-mad eller natmad til festen.

- Grøn kartoffelsalat med krydderurtedressing - Green Potato Salad with herb-capers-mustard dressing

These Hot Ham & Cheese Party Rolls are so good! Honey Maple Glazed Ham and melty Swiss cheese are rolled up (cinnamon bun style!) in soft, fluffy pizza dough. Then they’re drizzled with a brown sugar poppy seed glaze and baked until golden, gooey, and crispy. They are seriously so good!! I could eat them every …

Hot Ham and Cheese Party Rolls - So good! Honey Maple Glazed Ham and melty Swiss cheese are rolled up (cinnamon bun style!) in soft, fluffy pizza dough. Then they’re drizzled with a brown sugar poppy seed glaze and baked until golden, gooey, and crispy.

how to make roasted potatoes

Here’s a satisfying side dish that will make you forget all about the main course! These crisp tender potatoes smothered in melted butter, garlic, Parmesan cheese and seasoned with fragrant herbs take the best of two worlds: Sweet and yellow