Pinterest

Gærdeje

Verdens bedste og nemmeste boller! 4

Verdens bedste og nemmeste boller! 4

Varme hveder - Opskrift på lækre hvedeknopper

Varme hveder - Opskrift på lækre hvedeknopper

pølsehorn-hvide-og-bløde-11

pølsehorn-hvide-og-bløde-11

100 g. gær 2 dl. lunken vand 5 dl. Danskvand 1 spsk. groft salt 4 spsk. sukker Hvedemel så det passer (1 1/2 kg.) 2 stk. Æg plus æg til pensling Varm ovnen op til 210 grader. Opløs gæren i den lunkne vand og tilsæt salt og sukker samt danskvand. Ælt melet i til det…

100 g. gær 2 dl. lunken vand 5 dl. Danskvand 1 spsk. groft salt 4 spsk. sukker Hvedemel så det passer (1 1/2 kg.) 2 stk. Æg plus æg til pensling Varm ovnen op til 210 grader. Opløs gæren i den lunkne vand og tilsæt salt og sukker samt danskvand. Ælt melet i til det…

Her er opskrift på dej til verdens bedste pølsehorn, hvor pølsehornene bliver virkelig lette, lækre, luftige og med en god krumme og skorpe. Verdens bedste pølsehorn skal naturligvis være lette og …

Her er opskrift på dej til verdens bedste pølsehorn, hvor pølsehornene bliver virkelig lette, lækre, luftige og med en god krumme og skorpe. Verdens bedste pølsehorn skal naturligvis være lette og …

2 runde brunsviger eller 12 aalborg smørkager |Mors opskrifter

2 runde brunsviger eller 12 aalborg smørkager |Mors opskrifter

820da0a3f98da6cff42b2d36c2ff67f6.jpg 640 ×674 pixels

820da0a3f98da6cff42b2d36c2ff67f6.jpg 640 ×674 pixels

kanelkrans

kanelkrans

Fotograf:  Per © Alletiders Kogebog

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog

Hvorfor har jeg aldrig bagt grovbirkes før? Det viste sig da at være en stor fejl:-) Jeg ved godt, de er halvkriminelle på grund af store ...

Hvorfor har jeg aldrig bagt grovbirkes før? Det viste sig da at være en stor fejl:-) Jeg ved godt, de er halvkriminelle på grund af store ...

Onsdags kagen blev i dag til denne lækre makronkage. 250 g. Margarine (blødt) 250 g. Sukker 6 stk. Æggeblommer 4 tsk. Mandelessens 350 g. Mel 1 1/2 tsk. Bagepulver 2.5 dl. Mælk Glasur: 6 stk. Æggehvider 500 g. Flormelis 15 stk. Tvebakker knuste Tænd ovnen på 200 grader C.Rør margarine og sukker hvidt og rør…

Onsdags kagen blev i dag til denne lækre makronkage. 250 g. Margarine (blødt) 250 g. Sukker 6 stk. Æggeblommer 4 tsk. Mandelessens 350 g. Mel 1 1/2 tsk. Bagepulver 2.5 dl. Mælk Glasur: 6 stk. Æggehvider 500 g. Flormelis 15 stk. Tvebakker knuste Tænd ovnen på 200 grader C.Rør margarine og sukker hvidt og rør…

IMG_0780_2

IMG_0780_2

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

Fynsk brunsviger - fugtig og snasket som den skal være — Sesam, Sesam (recipe in Danish)

Fynsk brunsviger - fugtig og snasket som den skal være

Fynsk brunsviger - fugtig og snasket som den skal være — Sesam, Sesam (recipe in Danish)

Kanelsnegle-kage med remonce og glasur

Kanelsnegle-kage med remonce og glasur