Risalamande - den bedste opskrift på julens dessert | Mummum.dk
Nem opskrift på klassisk risalamande med fløde, mandler og kirsebærsauce. Det er julens bedste dessert, som altid bliver serveret juleaften.
Skøn julemiddag med klassisk langtidsstegt andesteg
Få opskrifterne på en klassisk julemenu med andesteg, sauce, brune kartofler og rødkål med tyttebær. Se også, hvordan du skærer anden flot ud.
Grønkålssalat
Frisk, sød og fyldig grønkålssalat med pærer og figner, der passer godt både til andelår og flæskesteg. Salaten kan også spises som et måltid i sig selv, servér bare brød til.
Klassisk risalamande med kirsebærsauce!
Gammeldags risalamande – nem og lækker opskrift til jul
Opskrift på perfekte brunede kartofler
Brune kartofler smager vidunderligt til den dejlige danske julemad. Denne opskrift er fyldt med små tips og tricks og giver de skønneste karameliserede kartofler. SÅ kan julefreden godt sænke sig!.Begynd mindst to timer inden du vil server de brunede kartofler. Kartoflerne skal nemlig både koges, pilles og køle af før du kan begynde at brune dem. Det er en stor fordel at gøre dette dagen inden. Når kartoflerne er klar skal du bruge ca 8 minutter på at smelte sukker og 15 minutter på at brune…
Den bedste måde at genopvarme andesteg!
Se hvordan du kan genopvarme andesteg uden at kødet bliver tørt. Den færdigstegte and opvarmes vd 225 grader, og bliver sprød og lækker. Hvordan er det bedst at genopvarme andesteg? Det spørgsmål s…
Opskrift på perfekte brunede kartofler
Brune kartofler smager vidunderligt til den dejlige danske julemad. Denne opskrift er fyldt med små tips og tricks og giver de skønneste karameliserede kartofler. SÅ kan julefreden godt sænke sig!.Begynd mindst to timer inden du vil server de brunede kartofler. Kartoflerne skal nemlig både koges, pilles og køle af før du kan begynde at brune dem. Det er en stor fordel at gøre dette dagen inden. Når kartoflerne er klar skal du bruge ca 8 minutter på at smelte sukker og 15 minutter på at brune…
Opskrift på perfekte brunede kartofler
Brune kartofler smager vidunderligt til den dejlige danske julemad. Denne opskrift er fyldt med små tips og tricks og giver de skønneste karameliserede kartofler. SÅ kan julefreden godt sænke sig!.Begynd mindst to timer inden du vil server de brunede kartofler. Kartoflerne skal nemlig både koges, pilles og køle af før du kan begynde at brune dem. Det er en stor fordel at gøre dette dagen inden. Når kartoflerne er klar skal du bruge ca 8 minutter på at smelte sukker og 15 minutter på at brune…
Opskrift på Hel And i Sous Vide - Den møreste og saftigste andesteg!
Opskrift på hel andesteg i sous vide, der er perfekt til juleaften og Mortens aften. Klassisk and med svesker, æbler og løg. Saftig og med sprødt skind.
Sådan laver du andesovs!
Andesovs opskrift – den bedste sovs til andesteg
Brunede kartofler (i ovn eller på pande) - nem opskrift - madenimitliv.dk
Rødkålssalat - Mathiesens Mad
4 personer: Salat: 15 – 20 rosenkål 1/2 Rødkål 3 gulerødder En lille håndfuld hasselnødder En lille håndfuld tørrede tranebær Marinade: ½ tsk. sennep ½ spsk. citronsaft 1 spsk. olivenolie 1 spsk. frisk timian ½ tsk. akaciehonning salt og peber Tag de ydersteblade af rødkålen og snit den i fine strimler. Rosenkålene skylles, de yderste … Læs mere Rødkålssalat
Julet rødkålssalat med amarena kirsebær & urter
Den intense smag af kirsebærene, er for mig, det der bærer denne salat fuldstændigt hjem. Rødkål vendt i en god vinaigrette sammen med kirsebærene, er helt klart en god kombi – og så kan man …
Rødkålssalat med appelsin og nødder | Mad & Bolig
Skift den kogte rødkål ud med frisk og sprød rødkålssalat. Her får du hemmeligheden bag julens bedste rødkål med appelsin og den helt rigtige dressing.
Andesteg til juleaften - de bedste opskrifter | nogetiovnen.dk
Lækker andesteg til Mortens- eller juleaften. Få de bedste opskrifter på sprød og saftig andesteg, andelår ell. andebryst. Langtidsstegt and i ovn eller stegeso